Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 04.01.2010.
17:35
Vestionline; Index.hr A

Mamić: Šiber gori od Slobe Miloševića

Predsednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić nastavio je da pravi ekcesne situacije po hrvatskoj štampi, a kao najnoviji kandidat za "pljuvanje" našao mu se politički analitičar Ivan Šiber.

Šiber je u sinoćnoj izjavi rekao kako mu nije jasno zašto se toliko priča o finansiranju predsedničkih kampanja, dok se sa druge strane ogromne pare troše u propali projekt fudbalskog kluba Dinamo.

Mamiću nije dugo trebalo da žestoko uzvrati nazivajući Šibera kretenom, udbašom, komunističkim laprdalom i običnim jebivjetrom.

"Gledao sam to na televiziji i nisam mogao vjerovati što taj kreten govori. Sreća njegova da to nisam čuo uživo, jer ga ni rođena majka ne bi prepoznala... Šiber je podlo iskoristio televiziju jer se ne može pomiriti sa slobodnom Hrvatskom, crkvom i Dinamom. Laprdalo Šiberu, nađi tvrtku koja je poput Dinama u protekle dvije godine izvezla šezdeset milijuna eura usluga", rekao je predsednik kluba sa "Maksimira", a zatim dodao:

"Dinamo funkcionira najbolje od svih naših klubova. Isplaćujemo božićnice, plaće, uskrsnice, i darove za Svetog Nikolu. Uz T-HT smo najpoželjniji poslodavac u državi. Promovirali smo naš sport i izvezli u zadnje dvije godine igrače u vrijednosti 60 milijuna eura. Porezna uprava nam je prošle godine bila dva puta, a 2008. devet puta, i svi zapisi su briljantno čisti. Platili smo poreza 65 milijuna eura, a stalno se govori da se Dinamu nešto daje. Od 21 milijun kuna koje dobijemo od grada, 12 ide na održavanje stadiona. Komunističko laprdalo Šiber se toliko napušio magle u kumrovečkoj školi da mu se mozak izvitoperio i sad nama prodaje maglu", rekao je Mamić.

Prvi čovek zagrebačkih "modrih" optužio je Šibera da svojom pričom uništava i guši hrvatski sport.

"U četiri godine Dinamo je četiri puta bio prvak, odigrao 42 utakmice u Europi i dao 12 reprezentativaca, a sad šest mladih. Ovdje dnevno trenira 200 ljudi koje smo na taj način maknuli od droge i ulice. Ovdje postoji atletski klub, ženski nogometni klub, ovdje treniraju veterani Agrama, a sve to mi financiramo. Vrijeme je da se komunistička laprdala maknu od svetinje. Šiber bi ugušio sport i sve što je Hrvatsko. Ne znam što mu je bilo jer to nije bila tema. Ne morate se slagati s Mamićem ili ga voljeti, ali dok god ima kapi krvi u meni ću se boriti za ovaj klub i očekujem to od svakog Dinamovca, a naših navijača ima četiri milijuna. Dinamo je simbol države i nisam vjerovao da ću ovo doživjeti u Hrvatskoj. Šiber me napravio životinjom. Iza toga je nešto gore od Slobe Miloševića", zaključio je Mamić.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online