Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 24.12.2011.
13:31
Mondo A

Išarana Humska 1: "Mladene izdrži"

Nekoliko desetina navijača Partizana u noći između petka i subote ispisala na stadionu grafite podrške sportskom direktoru Mladenu Krstajiću.

U subotu ujutru stadion Partizana “osvanuo je” ispisan grafitima podrške sportskom direktoru Mladenu Krstajiću.

Grupa od nekoliko desetina navijača okupila se u noći između petka i subote ispred stadiona u Humskoj 1 i išarala veliki deo spoljašnjosti objekta. Grafiti su ispisani čak i kod ulaza u službene prostorije.

Dominiraju poruke: “Mladene izdrži do pobede”, "Mladene, uvek si bio borac, izdrži i sada", "Jedan je Mladen Krstajić"... .

Tako su se navijači Partizana, barem deo njih, jasno stavili na stranu sportskog sektora šampiona Srbije, koji je u sukobu sa rukovodstvom na čelu sa predsednikom Draganom Đurićem i generalnim sekretarom Darkom Gruborom.

Naime, tihi rat između upravnog i sportskog sektora tinja cele jeseni, ali su dobri rezultati na domaćoj sceni smirivali strasti uzburkane još letos kada je kasnila uplata prve rate za transfer Eduarda, zatim i prilikom smene trenera Aleksandra Stanojevića, kome je odmah zatim ponovo ukazano poverenje…

Vatra u Humskoj 1 rasplamsala se u četvrtak kada je Krstajić “skinuo masku” i javnosti prednočio sve što misli, zna i oseća. Prvi operativac kluba obrušio se tada na predsednika.

Javnost još nije saznala kakva je reakcija Đurića na to, jer se prethodna dva dana nije javljao na telefon. Najavljeno je ipak da će u ponedeljak zasedati Upravni odbor na čijem dnevnom redu će se naći Krstajić i njegov nastup u javnosti. Ukoliko rukovodstvo odluči da smeni sportskog direktora, jasno je da će za njim otići i najbliži saradnici, među kojima i trener Aleksandar Stanojević.

POVEZANE VESTI

Subota 24.12.2011. 13:34
Крстајић је дао,и вреди Партизану,10 пута више него Ђурић!
Subota 24.12.2011. 15:24
Vasi rukovodioci su za Zabelu svi do jednog,zajedno i sa Krstajicem. Bivsi zemunski klan je za vas obdaniste!
Subota 24.12.2011. 17:16
Islifovao se on i to dobro! A sto se Lukica tice mozete vi da pricate sta hocete,ali njegovi rezultati su vec vidljivi a tek ce da budu!Pa mi u trenutku njegovog dolaska smo bili bez igrackog kadra i sa katancem na cak restoran za ishranu,a vidi sad posle 2 god.-stvarno mali napredak! Nista se ti ne brini za nas na odlicnom smo putu,putu uspeha 100%,i samo da znate vi grobari a i poneki ciganin(koji misli da je Lukic lopov),tako su govorili i za Dzajica da bi upravo lopovi dosli posle njega.Mi smo nas klub ocistili od lopova tj.svi su otisli sami kad vise nisu imali sta da ukradu,e onda je dosao Lukic.Nego gledajte vi sta cete vama tek predstoji ciscenje ako je to uopste moguce NAPRED ZVEZDA
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online