Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 22.12.2011.
15:03
Press A

Krstajić ponovo u "ratu" sa Đurićem

Sportski direktor Partizana Mladen Krstajić na vanrednoj konferenciji za štampu odgovorio je na optužbe predsednika crno-belih Dragana Đurića iznete u intervju za dnevni list "Press".

'Partizanu ne treba ni direktor, ni sportski sektor, kad ima Đurića' - Mladen Krstajić

Vatra u Partizanu već duže vreme tinja, ali izgleda da će se u predstojećem periodu potpuno razbuknuti pošto je ovo svojevrsno repriza onoga što se dešavalo letos kada je Stanojević praktično bio smenjen sa mesta šefa stručnog štaba.

"Još prilikom pokušaja Stanojevićeve smene posle eliminacije od Šamroka traje rat između predsednika i sportskog sektora. Sve je stišano zbog javnosti, ali očigledno je da on uspehe Partizana koristi za ličnu promociju, a za neuspeh krivi sportski sektor", rekao je Krstajić između ostalog novinarima na stadionu Partizana.

Nekadašnji reprezentativac istakao je da je vreme da se skinu maske i da se ljudi koji su na nekim funkcijama nešto i pitaju. Istovremeno, pozvao je Đurića da odgovori gde su pare od prošlogodišnjeg plasmana u Ligu šampiona.

"On spominje novac koji smo izgubili jer ove jeseni nismo igrali u Evropi. Ja pitam gde su pare od Lige šampiona od prošle godine, ponosno kažem da sam bio kapiten tima koji je zaradio 15 miliona, pitam zašto je biser kao što je Matija Nastasić poklonjen Fiorentini zbog duga prema menadžeru, pitam gde je novac za isplatu dugova manjim klubovima, gde su pare za radnu zajednicu", kaže Krstajić.

On je posebno apsotrofirao prodaju Stefana Savića Mančester Sitiju.

"Kao budući sportski direktor doveden sam pred svršen čin, jer sam 29. maja završio karijeru, na dužnost sam stupio 10. juna, a Savić je prodat 5. juna. Neka predsednik vodi klub, neka bude i trener i menadžer pošto već on prodaje igrače, a onda nam u minut da 12 baci pare da kupimo nove" objasnio je Krstajić.

Partizan je jesenji deo šampionata završio na prvom mestu sa 10 bodova više od večitog rivala Crvene zvezde, ali Krstajić kaže da mu se čini da je "minus 20".

"Dođe mi da se smejem, ali od muke. Ok, ispali smo od Genka i Šamroka, ali jasno je zbog čega, zbog prodaje 15 igrača. I onda smo bili krivi mi iz sportskog sektora. Na kraju sve izdržiš, ćutiš i radiš, uđeš u polufinale Kupa, pobegneš najvećem rivalu deset bodova i kad odem na tri dana kod roditelja imam šta da vidim. Razumem da naših plus 10 smeta Zvezdi, Vojvodini, ali kao da smeta nekom u Partizanu. Nama izgleda nije potreban ni direktor, ni sportski sektor", zaključio je Krstajić, a objavio "Press".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online