Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 16.12.2011.
19:11 >> 21:24h
Vestionline, Beta A

Uprava Zvezde podržala Prosinečkog, izbori u maju

"Dobio sam podršku uprave, pokušaćemo da ostvarimo sve što smo se dogovorili. Deset bodova zaostatka za Partizanom je puno ali radićemo na stvaranju ekipe za naredne godine", rekao je Prosinečki.

Ostaje na klupi crveno-belih - Robert Prosinečki

Trener fudbalera Crvene Zvezde Robert Prosinečki izjavio je večeras da je na sednici Upravnog odbora kluba dobio podršku. On je novinarima na stadionu Zvezde kazao da je na sednici podneo izveštaj o učinku ekipe u prvom delu Super lige.

"Dobio sam podršku uprave, pokušaćemo da ostvarimo sve što smo se dogovorili. Deset bodova zaostatka za Partizanom je puno ali radićemo na stvaranju ekipe za naredne godine i verujem da ćemo napraviti dobre rezultate", rekao je Prosinečki, koji je prvi napustio sednicu Upravnog odbora.

A, Upravni odbor (UO) fudbalskog kluba Crvena zvezda doneo je odluku da se raspišu vanredni izbori koji će biti održani u maju.


Potpredednik UO Aleksandar Antić izjavio je posle sastanka koji je održan u prostorijama FK Crvena zvezda da je Upravni odbor odlučio da se raspišu izbori, koji će biti održani 26, 27, i 28. maja 2012. godine i na njima će moći da glasaju svi punoletni članovi našeg kluba sa plaćenom članarinom za 2011. godinu.

Upravni odbor kluba je prihvatio izveštaj šefa stručnog štaba Roberta Prosinečkog koji je dobio punu podršku, a usvojena je transfer lista fudbalera pod profesionalnim ugovorom koji mogu da napuste klub u predstojećem prelaznom roku. Članovi Upravnog odbora su upoznati sa listom potencijalnih pojačanja kluba kao i pregovorima o angažovanju novih igrača koji su u toku. UO je zaključio da klub u svojoj strategiji treba da se oslanja na igrače iz svoje omladinske škole i pozdravio je odluku Vladana Lukića i šefa stručnog štaba da se potpišu profesionalni ugovori sa trojicom mladih igrača.

Doneta je i odluka da se prihvati ponuda kompanije Delta sport tako da će tehnički partner kluba u naredne četiri godine, do 2016. godine biti najveći svetskih prozvođač sportske opreme kompanija "Najk".

Usvojena je i nova procena vrednosti nekretnina u vlasništvu kluba koju je uradila agencija za procenu. Crvena zvezda je vlasnik nekretnina čija je vrednost 36,6 miliona evra, dok su pre samo tri godine one vredele svega 11 miliona evra.

Upravni odbor je usvojio ostavku sportskog direktora Ivana Adžića. Ostavka Adžića je ocenjena kao visoko moralni čin kojim je sportski direktor preuzeo objektivnu odgovornost za sportske neuspehe. Konstatovane su ostavke Branka Radujka i Gorana Vesića. Branko Radujko će svoje angažovanje u klubu nastaviti kao član Veća klupskog saveta, dok je Goran Vesić postavljen na mesto savetnika predsednika kluba.

Upravni odbor je naložio Pravnoj komisiji kluba da izradi predlog izmena i dopuna Statuta kluba kako bi se u zakonskom roku uskladio sa Zakonom o sportu. Pravnoj komisiji je naloženo da preduzme i sve druge radnje kao što je evidencija imovine a koje su obaveza prema Zakonu o sportu.

Petak 16.12.2011. 22:28
Uprava jeste podrzala "zutog", ali zato uprava nece dobiti podrsku na izborima.
Petak 16.12.2011. 21:09
a verujem da su komšije najveselije zbog ove vesti...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online