Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 19.11.2011.
14:04
Vestionline, Press A

Država da najuri Lukića i Đurića

Predsednike Crvene zvezde i Partizana Vladana Lukića i Dragana Đurića država bi pod hitno morala da najuri iz dva najveća srpska kluba, stav je legendarnog sportskog komentatora Milojka Pantića.

Milojko Pantić: Šalju primitivne poruke još primitivnijim navijačima

On u razgovoru za Press kaže da uvrede kojima svako malo časte jedan drugog dokazuju da su Đurić i Lukić divlji i primitivni ljudi koji neobuzdanim izjavama raspiruju mržnju navijača.

Poznato je da je Milojko Pantić veliki kritičar rada Vladana Lukića, ali govoreći o nikad gorim odnosima između Crvene zvezde i Partizana, čuveni komentator je pošteno potkačio i Dragana Đurića. 

"Đurić i Lukić unižavaju Crvenu zvezdu i Partizan, koji su ionako već uništeni. Pogledajte samo njihove rezultate na evropskoj sceni. A kada je tako normalno je da se prepucavaju na niskom nivou, jer su to zapravo oni. Da u ovoj zemlji ima malo pameti i dobre volje državni činovnici bi morali da reaguju i uklone ih sa tih vrlo važnih i privilegovanih funkcija. Ma, kada bolje razmislim, nije ni čudo što se tako ponašaju kada je jedan taksista, a drugi ima kafanu u Sopotu", rekao je Milojko Pantić.

Prema njegovom mišljenju, medijski rat na relaciji Lukić-Đurić mogao bi da za posledicu da ima nemile scene sledeće subote, kad će se na "Marakani" sastati Crvena zvezda i Partizan.


"Oni su primitivni i divlji ljudi. Šalju primitivne poruke još primitivnijim navijačima. I onda se čudimo kada dođe do eskalacije nasilja i nereda u večitom derbiju. Ta gospoda, predsednici, moraju znati kakve institucije predstavljaju. Razumem da je sada drugo vreme, ali ponekad se pitam gde je onaj period iz sredine četrdesetih kada su igrači posle meča išli na ručak. Rajko Mitić i Stjepan Bobek su bili kumovi, dok im je zajednički prijatelj bio čuveni Aca Obradović", jasan je Pantić.

POVEZANE VESTI

Subota 19.11.2011. 15:16
A sta drugo ocekivati kada na vrhu drzave stoji izdajnicka banda koju ne interesuje ni Srbija ni gradjani, vec samo sopstveni interes. A u tom interesu je da se oni "caste" jer tako skrecu paznju napacenog naroda na drugu stranu dok oni nesmetano kradu, poklanjaju imovinu Srbije i izdaju i zemlju i narod. Potrebna je cistka od vrha pa sve do dole.
Subota 19.11.2011. 18:06
ne trabunjaj panticu bre idi plati oglas pa se samoreklamiraj, lukica ostavi na miru nek radi svoj posao, uzece vreme da se klub vrati na predjasnji nivo, bili smo pred zatvaranjem, vracamo se al ne moze se preko noci...
Četvrtak 24.11.2011. 12:36
Пантићу, прво напусти педерски ЛДП и пређи у неку нормалну странку па причај нешто. Не причај о томе да неко унижава нешто кад си ти унизио себе оног тренутка кад си приступио издајничкој странци. Да Лукић и Ђурић не ваљају, то је тачно, али ти си последњи који има право да нешто каже.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online