Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 18.11.2011.
14:08
Vestionline, Beta A

Zvezda u Jagodini, Partizan dočekuje Borac

Fudbaleri Jagodine sutra dočekuju Crvenu zvezdu u derbiju 12. kolu Super lige Srbije, rešeni da prekinu seriju poraza protiv beogradskog tima.

Obe ekipe su u dobroj formi. Jagodina je u poslednjih šest kola zabeležila pet pobeda i remi, dok Zvezda nije izgubila meč od poraza od Spartaka u prvom kolu. 

Robi: Ne smemo imati kiks pre derbija

"Tradicija je na Zvezdinoj strani i moramo da pobedimo. Moji igrači jedva čekaju ovu utakmicu, velika je bila pauza, dobro smo radili. Idemo ambiciozno, direktno na pobedu. Sada smo se skupili svi, imamo želju i volju, neće biti lako osvojiti tri boda, ali to nam je ipak imperativ. Sve zavisi od nas, samo treba da budemo skoncentrisani“, rekao je strateg Crvene zvezde Robert Prosinečki.


Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Jagodina su odlučili da 20 odsto prihoda od svih prodatih ulaznica bude prosleđeno za potrebe lečenja Zvonka Milojevića koji je ponikao u klubu našeg domaćina, a punu slavu i afirmaciju stekao u crveno-belom dresu.

Utakmica na Gradskom stadionu u Jagodini igra se sutra u 13.00.

Prvoplasirani Partizan u subotu od 16.00 igra na svom stadionu protiv Borca iz Čačka koji deli pretposlednju poziciju sa Novim Pazarom, a u isto vreme igra se i meč u Novom Sadu u kome Vojvodina dočekuje Smederevo.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da bi pobeda nad Borcem donela ekipi stabilnost pred derbi sa Crvenom zvezdom.

"Znamo da će biti teško, ali želimo da nastavimo pobednički niz. Moramo da budemo oprezni i spremni smo za odlučujuće utakmice koje dolaze", rekao je Stanojević i dodao da se Stefan Babović oporavio od povrede primicača i da će biti spreman ta sutrašnji duel sa Borcem.

U subotu od 13.00 četvrta na tabeli Sloboda Sevojno dočekuje poslednjeplasirani Metalac, a deveti OFK Beograd na svom terenu igra protiv trećeplasiranog Radničkog 1923. U tom terminu na programu je i meč u kome Spartak u Subotici igra protiv Javora iz Ivanjice.

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je da se nada pobedi protiv Radničkog 1923 u 12. kolu Super lige Srbije.

"Propuste protiv Crvene zvezde možemo da anuliramo i ne sumnjam da ćemo se u sutrašnjem meču radovati. Tačno je da nas prate kadrovski problemi, ali to je idealna prilika za neke druge igrače da pokažu koliko mogu u ovom trenutku".

Preostale dve utakmice igraju se u nedelju u 13.00. Rad na Banjici dočekuje BSK iz Borče, a Hajduk u Kuli igra protiv Novog Pazara.

“Radi se o ekipi koja je slična nama, po kvalitetu i sistemu igre", ocenio je strateg Novog Pazara Ljubomir Ristovski.


On se osvrnuo i na kaznu Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

“Mnogo nam je žao zbog toga. Fudbal se igra zbog navijača i nadam se da će nam ta kazna biti, makar, prepolovljena", smatra Ristovski. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online