Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 13.11.2011.
12:54
Vestionline, Press A

"Dete mi povraća zbog stresa"

Slučaj Filipa Jankovića zapalio je fudbalsku Srbiju, jer vest da bi jedan od najtalentovanijih igrača iz Zvezdine omladinske škole u poslednjih 20 godina mogao da napusti "Marakanu" pre isteka ugovora i januara 2013. godine izazvala je bujicu komentara i proizvela medijski rat na relaciji Filipova majka - Zoran Stojadinović (bivši menadžer kapitena kadetske reprezentacije Srbije).

Bivši menadžer supertalentovanog 16-godišnjeg dečaka Zoran Stojadinović rekao je, između ostalog, da porodica Filipa Jankovića nastoji da što pre završi unosan inostrani transfer.

Takva reakcija priznatog menadžera izazvala je vanredno stanje u domu Jankovićevih, a kako je otkrila majka Ljiljana, perspektivni fudbaler je zbog toga doživeo veliki stres.

"Filipovog bivšeg menadžera Zorana Stojadinovića ćemo krivično goniti zbog zlostavljanja maloletnog deteta. On nas je pratio u stopu, čak je i pretio mom sinu da mora da bude njegov do kraja života. Tretirao ga je kao roba, tako da me njegove poslednje reči uopšte ne čude. Pokušao je da okrene navijače protiv mog Filipa, da ga predstavi kao nekog ko samo želi da ode u inostranstvo. Pogledajte šta se pisalo na forumima i na Fejsbuku o mom sinu u noći između petka i subote. To je nečuveno, neću dozvoliti menadžerima da stvaraju takvu sliku o mom sinu. Uskoro idemo na sud", rekla je za Press Ljiljana Janković i dodala da savršeno svesna činjenica da bi preuranjeni odlazak u inostranstvo mogao da donese više štete nego koristi njenom sinu.

Zato i namerava da sa aktuelnom upravom crveno-belih u bližoj budućnosti priča o produžetku saradnje.

"Meni je krivo što je Filip zbog medijskog pritiska i Stojadinovićevih reči doživeo veliki stres. Otišao je juče da igra utakmicu u Kraljevu, a pre toga je povraćao. Mučno se oseća. Taj menadžer koga zanimaju samo pare želeo je da ga predstavi kao negativca! A on je dete iz Beograda, iznad svega voli Crvenu zvezdu i želi da, kao i njegov uzor Dejan Stanković, što duže igra za prvi tim".

Majka supertalentovanog igrača iznela je svoju verziju raskida saradnje sa menadžerom Zoranom Stojadinovićem.

"Prva i najveća laž koju je izneo Stojadinović jeste da njega ne zanima novac. Da je tako, ne bi mi pokazao priznanicu po kojoj smo mu dužni 11.000 evra. Mnoge stavke iz ugovora on nije plaćao ni ispunjavao. Na primer, obećao je da će mom sinu obezbediti trenera, stručnjaka za napadače, i nije to učinio. Obećavao je i da će naći brojne klubove u Evropi, pa ništa...

Ja sam pravnik, rođena sam i završila fakultet u Beogradu i vrlo dobro znam šta govorim i kakav je to ugovor. A u njemu stoji da se raskida ako se dva meseca ne plaćaju obaveze. Tu se radi o tome što taj ugovor ističe 1. decembra i Stojadinović se uplašio jer on ne brine ni za mog sina, ni za Crvenu zvezdu, već samo za svoj interes. Da ne govorim o tome što je pretio da će Filipa da odvede u Partizan. Možete li to da zamislite? Pa moj sin je Zvezdino dete i to nikad ne zaboravlja".


Gospođa Janković posebno je naglasila da će o Filipovoj budućnosti razgovarati samo i isključivo sa čelnicima Crvene zvezde.

Posle svega što se prethodnih dana pisalo u medijima, Ljiljana Janković je želela da sa sebe skine epitet majke talentovanog deteta koja juri za novcem.


"Meni uopšte nije cilj da Filip ode u inostranstvo. Moja prva želja je da završi fakultet, kao što smo to uradile moja majka i ja. Išao je u prestižnu školu „Ruđer Bošković", sada pohađa sportski koledž. Moram da ponovim još jednom: Filip želi da se dokaže u voljenom klubu, Crvenoj zvezdi, i navijači to moraju da znaju".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online