Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 04.11.2011.
16:16
Vestionline, Press A

Razdužićemo dresove ako ne pobedimo Partizan

Golman Crvene zvezde Boban Bajković kaže da prvotimci tog kluba ne smeju ni da pomisle da do kraja jesenjeg dela sezone naprave još neki kiks, uključujući i predstojeći večiti derbi!

Bajković: Nema trika da se predamo

Čuvar mreže crveno-belih svestan je da je posle remija u Užicu voda došla do grla, ali je ubeđen da njegovi saigrači i on imaju dovoljno snage da naprave preokret i dođu do šampionske titule.


Crvena zvezda sutra dočekuje OFK Beograd, a tom meču prethodiće obeležavanje šest decenija od osvajanja prve titule najtrofejnijeg srpskog kluba.

Golman Bajković tvrdi da je to još jedan razlog da crveno-beli zapnu i oduže se navijačima za frenetičnu podršku tokom ove sezone.

"Znam da ćemo imati dodatnu obavezu u meču sa OFK Beogradom. Godišnjica osvajanja prve titule samo nas podseća da više nemamo pravo ni da pomislimo na kiks. Istrošili smo sve kredite, a ako ne dobijemo sve mečeve do kraja polusezone onda to znači samo jedno - da nismo za veliki klub kao što je Crvena zvezda, da treba da razdužimo dresove. Teško jeste, ali nema trika da se predamo", ističe u razgovoru za Press Boban Bajković. 

Kršni Cetinjanin i dalje smatra da osnovna snaga aktuelne generacije Crvene zvezde sedi na klupi. Kada priča o pobedama, samo apostrofira Roberta Prosinečkog.


"Imamo velikog šefa. Ako budemo na kraju osvojili titulu, on bi od vas novinara i javnosti trebalo da dobije ocenu 15. Robi je naš najjači adut. Posle remija u Užicu i velikog zaostatka nije ni pomislio da nas previše iskritikuje. Pokušava na sve načine da nas digne, priča nam kako rasplet u prvenstvu još nije počeo i da treba ići podignutih glava. Zbog njega i navijača mi je trenutno najviše žao. Ako smo pravi, a mislim da jesmo, odužićemo se šefu i tim ljudima koji su na svim utakmicama sa nama", kaže Bajković.


Iako Zvezdu očekuju mečevi sa OFK Beogradom i Jagodinom, atmosfera pred 141. večiti polako se zagreva. Napadač Partizana Lamin Dijara zapretio je Bajkoviću rečima da je velemajstor za Zvezdu.

"Baš super, drago mi je što tako misli! Mene Partizan trenutno ne dotiče, jer pre toga imamo dve utakmice. Ali na toj utakmici treba da nam bude vodilja šaljiva izreka koja glasi „pogini, ima zamena". Moramo tu da izginemo i pobedimo ih. Na tom meču će se mnogo toga odlučivati. Dobijemo li ih, eto nas na prvom mestu pre zimske pauze", uveren je Bajković.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online