Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 28.10.2011.
17:12
Vestionline A

"Hajka na Vidića bi trebalo da prestane"

Naš najtrofejnifi fudbalski klub Crvena zvezda izražava veliko ogorčenje i čuđenje zbog optužbi odnosno napada, kojima je poslednjih dana izložen jedan od najboljih srpskih fudbalera, najbolji defanzivac i jedan od najtrofejnijih – Nemanja Vidić.

Lukić: Nemanja je mnogo dao fudbalskoj Srbiji

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić rešio je da u ime kluba sa Marakane stane u odbranu Nemanje Vidića nakon "opužbi i napada" kojima je izložen kapiten Mančester junajteda.

"Hajka na Vidića bi trebalo da prestane. Postoje mediji, ali i fudbalski radnici, koji su prešli granicu dobrog ukusa i bave se maltene omalovažavanjem Nemanjinog fudbalskog lika i dela. FK Crvena zvezda oseća potrebu, kao njegov matični klub, da stane u odbranu Nemanje. Podvlačimo da se radi o jednom od najtrofejnijih igrača naše zemlje ikada, kapitenu Mančester Junajteda i igraču u koga bezgranično poverenje ima možda i najbolji trener na svetu, Aleks Ferguson".

"Ti koji ga kritikuju zaboravljaju da je Vidić jedini stranac kapiten Junajteda, posle legendarnog Erika Kantone. Neka razmisle šta su oni postigli u svojim karijerama. Nemanja je mnogo dao fudbalskoj Srbiji, igrao je povređen, davao maksimum i sada je trebalo da predstavlja stub nekog novog tima. Nemanja je svojim ugledom u svetu neizmerno doprineo i ugledu Srbije odnosno našeg fudbala. U Vidića ne treba sumnjati".

"Crvena zvezda ne sumnja da je Nemanja imao duboke i jake razloge da povuče ovakav potez i da stoji iza svake svoje reči. Najbolje bi bilo za fudbalsku Srbiju da Vidić promeni odluku, ali takve odluke su lične i čak ako ostane pri ovoj odluci to ne sme umanjiti sve što je Vidić dao srpskom fudbalu i ne priliči na ovakav način ga omalovažavati i kritikovati, posebno jer se iznosi mnogo neistina. Zato još jednom ponavljam da optužbe moraju da prestanu", kazao je Vladan Lukić.

POVEZANE VESTI

Petak 28.10.2011. 18:44
Nemanja je igracina i ljudina.a ja navijam za partizan,i takvo misljenje imam onjemu.Navijam i za mancester otkad znam za engleski fudbal.To kako je on igro za nasu reprezentaciju nije on kriv,vec onaj ko bi trebo da organizuje i poslozi tim,a to je selektor.Selektora je doveo savez,prema tome ljudi kao sto su tole i ostali su krivi sto nam reprezentacija djeluje kao neki amaterski tim iz australije.
Petak 28.10.2011. 20:06
Ferguson zabranjuje starijim igracima da igraju za svoj nacionalni tim.Ali to radi strancima jer ih ucenjuje. To Engleskim igracima nesme da uradi. Tako da Nemanju trebamo potpuno razumeti je to mu je hleb.A fudbalski zivot je veoma kratak, Treba fss da itervenise i da takve ucene nad nasim igracima prestanu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online