Utorak 28. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 14.10.2011.
10:22
P. Živković - Vesti A

Bolji smo od dobre Zvezde

"Nisam u potpunosti zadovoljan, ali sam daleko od nezadovoljnog, jer smo prvi na tabeli i imamo najbolju gol-razliku", kaže Aleksandar Stanojević.

Medo Kamara je poremetio pripreme Partizana za meč sa Spartakom. Vezista kasni sa povratkom iz Sijera Leonea, odakle je trebalo da stigne u ponedeljak, a javio je da dolazi u petak!

Zbog toga propušta duel sa Subotičanima, a očekuje ga i klupska kazna.

"On zna razloge kašnjenja i tom slučaju ne bih davao veliki značaj. Kad stigne, razgovaraćemo i biće kažnjen", jasan je trener Aleksandar Stanojević po tom pitanju.


A, protekle nedelje Stanojević je radio bez 14 igrača koji su imali reprezentativne obaveze. Ima jasnu sliku ko je spreman za okršaj sa Spartakom, a ne želi da otkriva ko se nameće od momaka iz Teleoptika. Pre subotnjeg duela mladi stručnjak sumira dosadašnji deo sezone.


Ranković operisao rame


Partizan će u narednom periodu biti lišen usluga Aleksandra Ranovića. Iskusni defanzivac podvrgnut je operaciji ramena i moraće da pauzira nekoliko nedelje pre nego što se vrati u trenažni proces. Istina, bivši fudbaler Den Haga odavno je izgubio pozicije u timu, a sada će mu biti još teže da se nametne treneru Stanojeviću.

"Prvi deo nam je bio dosta buran. Ne bih se vraćao na poraze od Genka i Šamroka, iako su svakako najupečatljiviji. Svaki neuspeh prodrma sve nas, ali izašli smo iz svega toga, zbog čega sam izuzetno zadovoljan. Jer, setimo se šta su sve izazvali neki raniji neuspesi u Evropi. Upravo način na koji smo sve prevazišli primorava me da budem još oprezniji i da poslu prilazim sa više energije".


Ne krije šef struke crno-belih da nije zadovoljan igrom svog tima.

"Nisam u potpunosti zadovoljan, ali sam daleko od nezadovoljnog. Priča se da Zvezda igra dobro i da joj nedostaju samo golovi, a mi smo i najefikasniji u Superligi i primili smo najmanje golova, uz Zvezdu. Prvi smo na tabeli i imamo najbolju gol-razliku. Dakle, i direktni smo i konkretni. Svi, pa i ja, navikli smo da Partizan igra lepršavije i u tom segmentu nisam u potpunosti zadovoljan".

Čeka ga kazna čim stigne u Beograd - Medo Kamara
Gradskim kuloarima se pričalo da je bilo nesuglasica, čak i svađa u ekipi, i to čak među najiskusnijim igračima. Strateg crno-belih odlučno demantuje glasine.

"To su smešne priče. Nema šanse da se nešto tako desilo. Pa, da je bilo trzavica da li bismo mogli da prevaziđemo lošu situaciju u kojoj smo se našli na početku sezone", završio je Stanojević.

POVEZANE VESTI

Petak 14.10.2011. 13:02
Većeg hvalisavca i seronju od ovog dosad Partizan nikad nije imao. Ovaj će svojim hvalisanjem oterati publiku sa stadiona.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online