Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 13.10.2011.
13:31
Vestionline A

Runiju od Liverpula pripadne muka

Napadač Mančester junajteda, Vejn Runi, otkrio je da je pred gotovo svaki meč između Evertona i Liverpula ranije imao napade nervoze i mučnine.

Vejn Runi: Svi u mojoj familiji su zagriženi navijači Evertona

Važnost “Mersisajd derbija” je za Runija bila od ogromnog značaja da je to često uticalo na njegovo psihofizičko stanje, i kada je bio školarac, i kasnije, kada je bio neposredni akter gradskog derbija.

I dan-danas se Runi, koji će se u subotu,15. oktobra ponovo susresti sa “crvenima”, ali u dresu Mančestera, odlično seća tih dana...

"Nismo mnogo puta pobeđivali na “Enfildu”, ali sam se uvek radovao utakmicama između Evertona i Liverpula. I, da budem iskren, svaki put pred drebi osećao sam se loše, bilo mi je muka, bio sam strašno nervozan, odvratno mi je bilo zaista", objašnjava Runi.

S obzirom na to da su "crveni" bili uspešniji u međusobnim duelima sa "karamelama" Runi se retko radovao pobedama nad omraženim rivalom.

"Kada je Everton gubio najgore mi je bilo da se sutradan suočim sa drugarima iz škole koji su navijali za Liverpul. Svi u mojoj familiji su zagriženi navijači Evertona, i pobeda nad najvećim rivalom je uvek bila nešto posebno za nas", kaže Runi.

Meksikanac Havijer Ernandez (23) potpisao je novi, petogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom. Na ovaj način mladi Meksikanac je nagrađen za briljantne partije u dresu šampiona Engleske prošle sezone, njegove debitantske na "Old Trafordu".

Čičaritu novi ugovor sa Junajtedom garantuje 80.000 funti nedeljno!

"Obnovili smo ugovor sa klubom na pet godina. Prethodni period bio je neka vrsta testa za Ernandeza koji je pokazao da u potpunosti ispunjava kriterijume kluba poput Mančestera, pa je nagrađen za odlične igre", izjavio je agent Meksikanca.

Čičarito je u prošloj sezoni postigao 20 golova u svim takmičenjima, a dva puta je bio strelac i u tekućoj sezoni.

Ferguson ne razmišlja o povlačenju

 

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson je već 25 godina je na čelu crvenih đavola, ali kaže da njegovo penzionisanje još nije na vidiku.

 

“Više uopšte ne razmišljam o povlačenju. Moje zdravlje je trenutno dobro, i radujem se činjenici da sam menadžer Junajteda. Uživam u ovom trenutku. Imamo dobar i mlad tim, fantastičan stručni štab, tako da je i budućnost dobra”, rekao je Ferguson.


Junajted je trenutno prvi na tabeli Premijer lige sa 19 bodova.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online