Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 20.09.2011.
15:22 >> 18:46h
Vestionline A

"Večiti" oprezni pred mečeve u Kupu Srbije

U sredu je na programu 1/16 finala kupa Srbije, Partizan gostuje u Novom Pazaru, dok Crvena zvezda igra protiv Mladosti u Lučanima.

Dosta opreza i respekta prema domaćinu u Novom Pazaru - Aleksandar Stanojević

"Crno-beli" će poslednji trening odraditi u utorak, a odmah po završetku će krenuti na put za Novi Pazar.

"Utakmice u kup takmičenju uvek imaju dva lica, jer je to takmičenje gde favoriti nisu uvek u prednosti. To i jeste svrha sistema gde se igra na ispadanje, pa i uslovno rečeno, manji klubovi imaju šanse da izbace favorite. Iz tog razloga, putujemo u Novi Pazar sa dosta opreza i poštovanja prema domaćinu. U poslednjim utakmicama smo, zavisno od protivnika, uvek rotirali po 2-3 igrača, pa ćemo i u Novom Pazaru planski rotirati nekolicinu, a koje, to ćemo znati na poslednjem treningu kada budemo analizirali kompletno igru Pazaraca. Imali smo priliku da ih upoznamo u prvom kolu (5:0), ali od tada su promenili trenera, dobili još nekoliko novih igrača, promenili igru i sada imamo zadatak da ih dobro proučimo i tako postavimo igru", rekao je trener Partizana Alesandar Stanojević.

Mladost je još uvek bez poraza u Drugoj ligi - Robert Prosinečki

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Robert Prosinečki kaže da je njegova ekipa favorit u duelu sa Mladosti iz Lučana koji se igra u sredu od 15 časova i 30 minuta.

"Kup je uvek težak jer se igra samo jedna utakmica. Idemo u Lučane da pobedimo, a ako budemo motivisani i raspoloženi kao protiv Borca mislim da trijumf neće dolaziti u pitanje. Međutim, uvek moramo biti oprezni jer u Kup takmičenjima ima iznenađenja. Drugoligaš iz Lučana je za nas nepoznanica, a detalj koji može da utiče na utakmicu je i to što se u utorak na istom stadionu igra meč između Metalca i Srema iz Sremske Mitrovice", rekao je Prosinečki i dodao:

"O Mladosti znamo da je ekipa koja još nije izgubila u drugoligaškom takmičenju. Ako bude mnogo kiše znamo da može da bude problem sa terenom, ali će biti isto i njima, moramo da se prilagodimo i pobedimo", smatra Zvezdin strateg.

Sve utakmice osmine finala, osim meča Metalac - Srem koji je na programu danas, igraju se u sredu 26. oktobra i počinju od 15,30 sati.

Četvrtfinala su na programu  23. novembra. Na osnovu propozicija takmičenja za fudbalski Kup, u šesnaestini finala se igra jedna utakmica. U slučaju nerešenog rezultata po isteku regularnog dela igre, odmah će se pristupiti izvođenju penala, koji će odrediti putnika u osminu finala.

Utorak, 20. septembar:
Metalac - Srem (S. Mitrovica) 3:0

Sreda, 21. septembar:
Radnički 1923 - Rad
Napredak - Spartak
Donji Srem - Vojvodina
Hajduk (Kula) - Kolubara
Banat - BSK Borča
Mladost (Lučani) - Crvena zvezda
Sloboda Sevojno - Teleoptik
Novi Pazar - Partizan
Radnički (Niš) - OFK Beograd
Borac (Čačak) - Radnički (Sombor)
Šumadija (Jagnjilo) - Inđija
Smederevo - BASK
Čukarički - Proleter (Novi Sad)
Javor - Novi Sad

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online