Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 09.09.2011.
18:22
Vestionline, Beta A

Nastavlja se fudbalska Superliga Srbije

Fudbalska Super liga Srbije, posle dvonedeljne pauze zbog termina rezervisanog za reprezentacije, nastavlja se za vikend utakmicama četvrtog kola.

Lider prvenstva sa maksimalnih devet bodova, ekipa Hajduka iz Kule u nedelju će biti domaćin Borcu iz Čačka, koji se nalazi na 10. mestu sa četiri boda. U nedelju će se igrati i "mali gradski derbi" na Karaburmi, između OFK Beograda i Rada, dok su ostale utakmice na programu u subotu.

Domaći "romantičari", koji su prošle subote obeležili vek postojanja kluba, nalaze se na 11. poziciji sa tri boda, dok "građevinari" sa Banjice imaju šest.

Crvena zvezda i Partizan takođe imaju po šest bodova, a igraće protiv timova koji iz prethodna tri kola imaju po dva poraza i remi. Crveno-beli će na svom terenu dočekati BSK iz Borče, dok crno-beli gostuju u Jagodini istoimenoj ekipi.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević tvrdi da nedavna dešavanja u klubu i pokušaj njegovog smenjivanja neće uticati na igru protiv Jagodine u subotnjem duelu Superlige Srbije.

"Još u prošlom kolu protiv OFK Beograda igrači su pokazali da imaju snage. Svi smo zajedno u ovome, ali pokazali smo da kao ekipa možemo da izadjemo iz problema. Siguran sam da raznorazne priče neće uticati na igrače i već sutra idemo u nove pobede. Znamo kako igra Jagodina, ali nećemo se mi prilagođavati. Želim da od prvog minuta dominiramo na njihovoj polovini i da nametnemo svoj stil igre. Ne razmišljamo ni o čemu drugom, osim o pobedi", rekao je Stanojević.

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki kaže da se njegov tim uželeo utakmica i da očekuje pobedu protiv BSK iz Borče u subotu na "Marakani".

"Za vreme dvonedeljne pauze smo dobro radili i pripremali se za naredne mečeve, medju kojima je i sutrašnji protiv Borčana. Dosta igrača je bilo uključeno u reprezentativne akcije, ali to treba da nam imponuje, jer to znači da vrede. Favoriti smo na našem stadionu, i verujem da će publika koja dođe, uživati u dobroj igri i pobedi", rekao je Prosinečki.

Novosadska Vojvodina i Sloboda Sevojno, koji dele drugo mesto sa po sedam bodova, odigraće međusobnu utakmicu na stadionu u Užicu.

Novi superligaši - Radnički 1923 iz Kragujevca i Novi Pazar, biće domaćini Smederevu, odnosno Spartaku, a Metalac iz Gornjeg Milanovca u Lučanima će ugostiti Javor. Novi Pazar i Javor u tim utakmicama pokušaće da dođu do prvih bodova u sezoni.

Sve utakmice počinju u 16.30, osim susreta Zvezde i BSK-a, koji se igra od 18.30. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online