Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 01.09.2011.
12:50
P. Živković - Vesti A

Volkov: Uzdrmani smo

Svima je mnogo teško palo ispadanje od Šamroka, emotivno i fizički smo potrošeni, ali, šta da se radi, profesionalci smo i moramo dalje, kaže levi bek crno-belih Vladimir Volkov.

Ponovo je živo na terenima Teleoptika

Fudbaleri Partizana vratili su se s mini-odmora, treniraće dva dana u Beogradu, a onda sledi put u Italiju i utakmica s Kaljarijem. Na radnom mestu je i trener Stanojević i sva je prilika da će tu ostati do prvog sledećeg neuspeha. Nema sumnje da će mu u nastavku sezone biti teško jer nije realno očekivati da mu predsednik Đurić "oprosti grehe".


Na igračima se ne vide "tragovi krize", vredno izvršavaju svoje obaveze i uveravaju da jedva čekaju nastavak sezone. Primedbe nema ni Vladimir Volkov, koji se ne buni zbog kazne (20 odsto od godišnje zarade), iako je igrao dobro protiv Šamroka.

"Mnogo me više boli kraj evropske odiseje na ovakav način nego novčana kazna", kaže Volkov.

"Ne razmišljam o njoj. Mi smo kolektiv i odgovornost je podjednaka na svima. Posle tog poraza smo uzdrmani, ali je najvažnije da su odnosi među igračim ostali podjednako dobri. U svlačionici nema trzavica. Svima nam je mnogo teško palo ispadanje od Šamroka, emotivno i fizički smo potrošeni, ali šta da se radi, profesionalci smo i moramo dalje".


Pored rezultatskog neuspeha, igrači su bili suočeni i s kritikama navijača, pa su mnogi ulazili u verbalne sukobe tokom duela sa Šamrokom.

"Svi podjednako volimo Partizan i mnogo nam je teško zbog neuspeha. Treba da razumete i nas i navijače. Pričali smo sa njima, izgladili nesporazume i verujem da se takve stvari neće ponavljati. Pobede Partizana su zajednički interes".


Volkov nema objašnjenje o tome šta se desilo s ekipom posle odlično odigrane utakmice sa Genkom.

"Ne mogu da analiziram i komentarišem igru jer to nije moj posao. U svim utakmicama sa svim protivnicima bili smo bolji, a za uspeh je potrebno i malo sreće. Moramo da stanemo jedan iza drugoga i u službu Partizana jer je on ispred svih. Svako od nas mora da pruži makar još jedan odsto više nego dosad kako bismo vratili karakter na terenu i navijače na tribine".


Odlični fudbaler ističe da su sada svi u klubi na istom zadatku - pohodu na petu uzastopnu šampionsku titulu.

"Crvena zvezda nam je najveći konkurent, ali se i protiv Šamroka pokazalo da svakog protivnika moramo da poštujemo i da nikoga nije lako pobediti. Verujem da posedujemo najveći kvalitet u Srbiji, s tim što moramo to da dokažemo na terenu", poručio je Vladimir Volkov.

Krstajić: Stanojević ostaje

 

Mladen Krstajić je pozvao na smirivanje strasti na relaciji Stanojević - Đurić.


"Ne vidim razlog da se više piše o Stanojevićevom odlasku", kaže Krstajić.

 

"Ako smo pravi "grobari", onda ćemo nastaviti zajedno. Do sada smo u raznim situacijama pokazali privrženost klubu, i ne vidim zašto ne bi i sada to bi slučaj. Trenutak jeste delikatan, ali vreme je da prestanemo da se svađamo. Možda bih i ja imao šta da kažem, ali neću zbog mira u kući. Partizan je iznad svih nas".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online