Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 26.08.2011.
12:02 >> 13:14h
Beta A

Petrović vratio Tošića, Fejsu, Sulejmanija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović objavio je danas spisak igrača za predstojeće dve utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, na kome se nalazi nekoliko povratnika.

Selektor Pižon se uzda u Adema Ljajića

U odbranu se vratio Duško Tošić, a u sredinu terena Ljubomir Fejsa i Miralem Sulejmani. Na spisku nema povređenih Nemanje Vidića, Nikole Žigića i Miloša Krasića - svi zbog povreda.

"Za Vidića i Žigića sam znao od ranije, dok sam sa Krasićem razgovarao prekjuče. Kroz prethodne tri provere pokazalo se na koga možemo da računamo. Iskristalisali su se igrači koji mogu da zamene povređene", ocenio je Petrović.

Srbija se posle šest utakmica nalazi na četvrtom mestu Grupe C kvalifikacija za EP 2012. godine, sa osam bodova manje od vodeće Italije, tri manje od Slovenije, koja ima meč više, a jednim od Severne Irske.

"Mislim da će utakmica poslednjeg kola protiv Slovenije, 11. oktobra, odlučivati o drugom mestu u grupi. Od predstojeće dve utakmice očekujem pobede, ali neće biti kraj ni ako budemo igrali nerešeno u Belfastu", kazao je selektor Srbije.

Petrović je naveo da za predstojeće duele "najozbiljnije" računa na Fejsu, dok i Tomić "može da pomogne", ali je na njegovoj poziciji "velika konkurencija".

On je dodao da su mu jučerašnje ispadanje Crvene zvezde i Partizana sa evropske scene "teško pali".

"Kao svakom Srbinu teško su mi pali porazi Zvezde i Partizana. Naš narod voli fudbal i sada je na reprezentaciji da napravi dobar rezultat i kvalifikuje se na Evropsko prvenstvo", istakao je Petrović.

Srbija u petak, 2. septembra igra u Belfastu protiv Severne Irske, a 6. septembra u Beogradu dočekuje Farska Ostrva.

Petrović je pozvao sledeće igrače:

Golmani: Bojan Jorgačević, Damir Kahriman, Bojan Šaranov.

Odbrana: Branislav Ivanović, Nenad Tomović, Milan Vilotić, Milan Biševac, Neven Subotić, Aleksandar Kolarov, Duško Tošić, Slobodan Rajković.

Sredina: Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Ljubomir Fejsa, Miloš Ninković, Nemanja Tomić, Zoran Tošić, Adem Ljajić, Miralem Sulejmani, Milan Jovanović.

Napad: Marko Pantelić, Jovan Damjanović, Ranko Despotović. 

Petak 26.08.2011. 15:00
Gledaj napada! Ko su ovi? Za Pantelića znam da je provjereno loš, ali gdje i kako igraju ostali špicevi? Nemojte slučajno Klea da zovete!
Petak 26.08.2011. 18:25
Bok, Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! http://www.powerplaymanager.com/r327993/
Petak 26.08.2011. 21:04
Ljudi moji ja vise neznam ni sta da mislim. Srbin sam rodjen u nemackoj volim srbiju navijam volim fudbal, ali ovo sto se desava u nasem fudbalu je najveca sramota. Koja bre silna evropa, nasi poznati timovi zvezda partizan pa to je u najboljem slucaju 3.liga u nemackoj. Sa njima mozda se mogu nositi. Koja bre liga kad ti igras u nekoj selendri sa pojma nemam skim. Ocito da je liga losa igraci prosecni ko valja odmah se prodaje tako se nemozes nositi ni sa ircima. Ej zamislite ovo nemozemo se nositi sa ircima ili finskom. Pa kako je to moguce, samo pare bez srca igraju. Kondicije za 30min. posle stajanje, bruka i sramota. Boze ako te ima ... pozdrav
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online