Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 18.08.2011.
22:23
Vestionline A

Zvezda izgubila od Rena na "Marakani"

Crvenoj zvezdi nije pomogla ni fantastična atmosfera 50.000 navijača da savlada francuskog prvoligaša u prvom meču plej ofa za Ligu Evrope. Ren je znalački iskoristio svoje šanse i pobedio sa 2:1 (1:1).

Ćosić u duelu...

Zvezda je povela preko Kadua u 16. minutu sa penala, a izjednačenje gostima doneo je Pitroipa četiri minuta pre odlaska na odmor. Ren do pobede dolazi golom rezervnog igrača Montanja u 75. minutu.

Zvezda je bila odlična u uvodnih pola sata igre, dok je nakon toga francuski tim imao više od igre.

Furiozan početak doneo je prednost crveno-belima u 16. minutu. Crveno-beli su izborili penal zbog igranja rukom Bojea u svom šesnaestercu. Siguran egzekutor sa 11 metara bio je Brazilac Kadu za veliku radost na tribinama.

Četiri minuta kasnije, još jedan pogodak u mreži gostiju, Kaluđerović je bio strelac, ali je bio u ofsajdu pa je sudija Gomeš opravdano poništio gol.

Nakon pola sata igre Zvezda je malo pala u tempu pa je Dimitrijević je izgubio loptu na sredini terena, Francuzi su za čas izveli novu kontru a sa ivice ofsajda brzonogi Pitriojpa savladao je Bajkovića u 40. minutu utakmice - 1:1. Tako se i otišlo na poluvreme.

15 navijača povređeno

Petnaest osoba povređeno je
tokom utakmice Crvene zvezde i Rena u Beogradu, rekao je vlasnik klinike Anlave
Slobodan Ivanović. Jedan navijač prebačen na
VMA zbog akutnog trovanja alkoholom, i dve su osobe odvezene u Klinički centar zbog epileptičnog napada,
odnosno povrede glave.

"Jedna osoba prebačena je u bolnicu na Banjici zbog sumnje da je u pitanju prelom noge. Bilo je šest kolapsa, kao i pet manjih povreda zadobijenih na ogradama stadiona", kazao je Ivanović iz Anlave klinike.

Povredio se Kadu u nastavku utakmice, i menja ga je Evandro. Kod gostiju je ušao M' Vila, francuski reprezentativac, umesto Dalme. 

Mezenga je zamenio Kaluđerovića u 65. minutu. Nekoliko tenutaka zatim u prilici se našao Lazović, ali je šutirao pored gola Kostila.

Crveno-beli su bili nadigrani na sredina terena pa je gost vodio igru. Petnaest minuta pre kraja utakmice Francuzi dolaze do željenog gola, a strelac je bio rezervista Montanjo.

Najzaslužniji ponovo je bio Pitriojpa, koji je odlično prošao, pronašao Montanja koji je bio neometen sa 15-tak metara i doneo preokret.

Ništa posebno nismo videli u poslednjih 15 minuta utakmice, jer su crveno-beli fizički pali, a Ren se koncentrisao na čuvanje rezultata.

Posed lopte je bio na strani domaće ekipe, ali to nije neka uteha za izabranike trenera Prosinečkog koji u drugom delu nisu uputili šut u okvir gola.

Crvena zvezda: Bajković, Mikić, Ćosić, Vilotić, Tošić, Mikić, Lazović (od 76. Vešović), Kovačević, Kadu (od 56. Evandro), Dimitrijević, Borha, Kaluđerović (od 65. Mezenga).

Ren: Kostil, Mavinga, Boje, Danze, Pažo, Tetej, Mangan, Dalma (od 61. M'Vila), Fere, Pitriojpa, Bukari.

Utakmica na Marakani odigrana je u fenomenalnom ambijentu, pred svih 50.000 gledalaca.

Revanš je na programu narednog četvrtak, 25. avgusta, u Francuskoj.

Skauti na Marakani

U loži stadiona Crvene zvezde našli su se mnogobrojni menadžeri i skauti, među kojima su bili i emisari Sent Etjena s vrlo jasnim zadatkom. Francuzi su došli zbog Milana Vilotića koji bi u narednih desetak dana mogao da se preseli na "Žofroj Gišar“.

Pre početka utakmice Delije su na punoj Marakani gde bilo i više od 50. hiljada navijača na pravili sjajnu koreografiju, pogledajte...

POVEZANE VESTI

Četvrtak 18.08.2011. 23:25
mene bole briga i kad izgubi i zvezda i partizan al zao mi publike dzabe placaju ulaznice
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online