Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 17.08.2011.
10:00
Vestionline A

Lukić pozvao francuske navijače da dođu u Beograd

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić pozvao je navijače francuskog Rena da dođu u Beograd na prvu utakmicu ta dva kluba u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, koja se u četvrtak u 20.30 igra na "Marakani".

"Chers amis français - Dragi francuski prijatelji"

"Pred nama su dve utakmice između Crvene zvezde i Rena. Biće to dve odlične utakmice sportskih rivala. Pozivam vas da dođete u Beograd i bodrite svoj klub, kao što će naše pristalice bodriti Zvezdu u Renu", navodi se u Lukićevoj poruci na klupskom sajtu.

Dolazak navijača iz Francuske očekuje se sutra, ali još nije poznato koliko će ih doputovati u Beograd.

"Dođite i uživajte u našem gradu i budite deo atmosfere koja se u četvrtak priprema na našoj 'Marakani'. Naša publika stvara najlepšu fudbalsku atmosferu u Evropi, uživajmo u fudbalu i navijajmo u duhu fer-pleja i poštovanja protivnika", dodao je Lukić.

On je poziv pristalicama Rena uputio i na francuskom jeziku.

Srpskoj i francuskoj javnosti još je u sećanju 2009. godina, kada je u tuči navijača Partizana i Tuluza nastradao 28-godišnji Bris Taton, pa su se u Zvezdi na ovakav nesvakidašnji potez, između ostalog, odlučili i da bi sprečili da se ponove nemile scene.

Za utakmicu Zvezde i Rena ostalo je još nekoliko hiljada ulaznica, pa u beogradskom klubu očekuju da u četvrtak bude pun stadion. 

Ekspedicija Rena doputovala u Beograd

 

Fudbaleri francuskog Rena doputovali su danas u podne u Beograd, dan pred prvu utakmicu baraža za Ligu Evrope sa Crvenom zvezdom. Oni će u 18.15 na stadionu Crvene zvezde održati prvi trening, prenosi B92.

Ekipa Rena dolazi u Srbiju bez poraza ove sezone, sa učinkom od tri pobede i jednim remijem. Posle lakog prolaska gruzijskog Metalurgija u prethodnom kolu ukupnim rezultatom 7:2, Ren je uspešno počeo i takmičenje u francuskoj ligi - pobedom nad Dižonom od 5:1 i remijem sa Pari Sen Žermenom 1:1.

Francuski tim je obezbedio učešće u kvalifikacijama za evropsko takmičenje snažnom i čvrstom igrom odbrane koja je prošle sezone bila najuspešnija u ligi.

Čelnici Rena tokom leta insistirali su na ofanzivnijoj igri i uspeli da u prelaznom roku stvore tim koji pobedjuje na takav način. Ren je u prethodne četiri utakmice postigao 13 golova.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online