Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 09.08.2011.
14:31
Vestionline A

"Rezultat u Moskvi je u drugom planu"

Rezultat fudbalske utakmice jeste bitan, ali na prijateljskom susretu sa Rusijom u sredu uveče u Moskvi on neće biti u prvom planu, ističe igrač belgijskog Standarda Milan Jovanović, kojeg je selektor Vladimir Petrović pozvao u tim, iako ne igra već praktično šest meseci.

Milan Jovanović

"Treba da apostrofiramo septembarsku utakmicu sa Severnom Irskom. Ovo neka bude neka lepa uvertira, da posluži za uigravanja, da se neki detalji usavrše. Rezultate jeste uvek bitan, ali ovaj put nije u prvom planu. Bitno je šta ćemo uraditi u kvalifikacijama. To se pamti“, kaže Jovanović I dodaje da se nada da će u Briselu početi novi fudbalski život, pošto je u prethodnih šest meseci bio u nemilosti trenera Liverpula Kenija Dalgliša.

"Prvi utisci su fantastični, naišao sam na fenomenalan prijem, navijači su me prihvatili, ali osećaj jeste čudan, pošto sam, hajde da ne kažem ponikao, ali se fudbalski afirmisao u Standardu. Znam koliko su navijači Standarda sada razočarani i to je jedini negativan detalj u celoj priči. Međutim, moram da priznam da sam izvukao maksimum iz cele situacije u kojoj sam bio. Nisam mogao da razmišljam samo o terenu. Pošto imam 30 godina, finansije su bile prioritet. Tako da dileme nije bilo. Anderleht je bio najbolje rešenje“, smatra Lane.

Još jedan naš reprezentativac koji zbog povrede ili nemilosti trenera nije igrao, Boško Janković, kaže da je spreman za najveće izaove u dresu "orlova".

"Od januara sam spreman, igrao sam šest ili sedam utakmica za Đenovu, a onda su mi jednog trenutka ponudili novi ugovor sa platom umanjenom za 35 ili 40 odsto. Odbio sam je i iz tog razloga sam sklonjen iz ekipe. Od tada nisam odigrao ni minut. Morao sam da čekam kraj sezone, da isteram svoje. Ugovor mi ističe tek sledeće godine, pa imamo dogovor da ako pronađem novi klub idem kao slobodan igrač. Ali, mlad sam, imam 27 godina, znam koliko vredim i ne želim da brzam. Ne bih na svakojaka mesta“, poručio je Janković.

Bivšem prvotimcu Zvezde duel u Moskvi će biti prvi reprezentativni posle martovskog gostovanju u Alžiru.

"Osećam se kao da prvi put igram, možda je to i dobro. Neko novo dokazivanje, novi selektor, dosta novih igrača. Stvarno se osećam kao debitant, iako znam da sam deo ove generacije već tri ili četiri godine. Ali, moram da priznam da imam neku pozitivnu tremu", kaže Janković.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online