Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 07.08.2011.
12:42
Vestionline A

Biševac: U Renu se pribojavaju Zvezde

Šanse Rena i Crvene zvezde da prođu dalje, po mišljenju Milana Biševca su pola-pola. Igrajući za Lans i Valensijen, nekadašnji defanzivac crveno-belih je dobro upoznao ekipu koja se namerila na srpskog vicešampiona u borbi za Ligu Evrope, ali isto tako i odlično zna šta znači puna Marakana i koliki motiv nose ovakvi mečevi, prenosi "Žurnal".

"Ren je, zaista, dobra ekipa, prepuna tamnoputih igrača. Veoma su fizički jaki, sigurno jači od igrača Zvezde. Takođe i brzi. Ren nije toliko atraktivan kod nas, pa je sa te strane i opasniji po crveno-bele. Možda je čak bolje i da su se sastali sa Šalkeom", ukazao je Biševac.


Pričajući o defanzivnim karakteristikama Rena, reprezentativac Srbije je istakao:

"Njegova odbrana je svake sezone među tri-četiri najuspešnije u ligi, dešava se da ne primi po nekoliko mečeva za redom gol, ali i da im u naredna tri rivali napune mrežu. Ima dva odlična štopera, sa Manganom sam igrao u Lansu, veoma su opasni u prekidima. Teško ih je probiti kroz sredinu, ali su ranjivi po bokovima, što je šansa za Zvezdu. Mislim da je i golman, mada ga ne poznajem dobro, jer je stigao iz druge lige".


Ofanzivni deo tima je izuzetan.


"Ponavljam, svi su brzi. Montanjo i Bukari su sigurno najopasniji, ali ja bih izdvojio Žulijana Ferea. Sjajan je tehničar, verovatno najbolji u Renu, može da reši meč jednim potezom. Više voli da asistira, nego da daje golove… Za najboljeg igrača važi reprezentativac Mvila, mlad je, ali dovoljno iskusan. Još jednom kažem, veoma kvalitetna ekipa, međutim, ima česte oscilacije u igri. Takođe i u prvenstvu, s obzirom da se dugo tokom sezone nalaze među prve tri ekipe, a nikako da uđu u Ligu šampiona".


Zvezda i pored svih pohvala na račun rivala nije bez šansi.

"Šteta je što se revanš ne igra na Marakani. Mislim da bi 50.000 gledalaca bila velika prednost, jer igrači Rena nisu navikli na takvu atmosferu, a i slabije igraju u gostima. Naravno, može Zvezda i da pobedi u prvom susretu, pa da pokuša da sačuva prednost. Vidim da se pribojavaju Crvene zvezde, pogotovo atmosfere na stadionu. Čak i mediji ukazuju da Ren ima najteži zadatak od svih francuskih klubova. Sigurno je kvalitetnija ekipa, sa daleko većim budžetom, ali Marakana je veliki adut, a nema sumnje i da će crveno-beli imati ogroman motiv. Zato mislim da su šanse pola–pola, odnosno da Zvezda može dalje", smatra Milan Biševac.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online