Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 04.08.2011.
02:12
Vestionline A

Stanojević je razočaran

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević nije krio razočarenje nakon revanš utakmice sa Genkom i završetka nadanja crno-belih da bi i drugu godinu zaredom mogli da igraju u Ligi šampiona.

Zanimljivo je da su u četiri utakmice u kvalifikacijama ove godine protiv Partizana svirana čak tri penala. Stanojević kaže da ne može da se načudi jedanaestercu koji je video Portugalac. Trener Partizana kaže da oko Miljkovića, u trenutku kada je zakačio loptu rukom, nije bilo nikoga, te da nenamerno igranje rukom nije uticalo na igru.

"Malo nam je falilo, ali smo na kraju eliminisani zbog nekoliko naših grešaka, ali i grešaka onih na čije odluke ne možemo da utičemo. U oba meča sa Genkom su svirani jedanaesterci u korist protivnika, i oba su najblaže rečeno čudna. Mislim da se svako ko je gledao utakmicu začudio kada je De Souza pokazao na belu tačku. Oko Miljkovića nije bilo nikoga u krugu od dvadeset metara, lopta je izlazila u gol aut, i ako je i zakačio loptu rukom, nikako nije uticao na igru. Ne mogu da verujem da u ovako bitnom dvomeču prisustvujemo tako tendencioznom suđenju, i tu pri tom ne mislim samo na jedanaesterce", razočarano je rekao je Stanojević.

Strateg Partizana bio je više nego zadovoljan igrom svog tima, on je čak u naletu emocija na konferenciji za medije nakon meča rekao da je imao osećaj kao da njegov tim igra protiv nekog prosečnog superligaša.

"Žao mi je što smo na ovakav način eliminisani, jer smo pokazali da smo mnogo bolja ekipa od Genka. U oba meča smo apsolutno dominirali, kontrolisali igru, napadali i stvarali šanse. Imao sam utisak kao da smo igrali sa nekim od naših superligaša. Protivnik nam je u revanšu, ako se ne varam, šutnuo jednom na gol. Žao mi je navijača, ali i igrača koji su dali sve od sebe. Ne želim da budem demagog, zato im neću čestitati, ali verujem u njih. Nadam se da ćemo nastaviti putem koji smo zacrtali. Sada nam sigurno nije lako jer imamo visoke ambicije, ali moramo da se podignemo iznad svega ovoga i izađemo još jači", naglasio je Stanojević.

Trener Genka i legenda belgijskog fudbala Frenki Ferkauteren kaže da je eliminacija Partizana veoma bitan momenat za klub jer će sigurno ostati u Evropi do decembra. Međutim, on je svestan da njegov tim mora još mnogo da radi ukoliko želi da se takmiči sa najjačim evropskim klubovima.

"Ovo je bitan trenutak za klub jer smo obezbedili učešće u evro takmičenjima makar do decembra. Međutim, pred nama je težak put i znam da moramo još da radimo da bismo bili konkurentni u Evropi. Očekivali smo težak meč, znali smo da neće biti lako. Igrači Partizan i njihov trener zaslužuju sve pohvale, bili su dostojan rival. Mislim da bi Partizan u belgijskoj ligi bio u samom vrhu", rekao je Ferkauteren.

Četvrtak 04.08.2011. 03:02
Ti nisi nikakav trener kad neznas dostojanstveno da predjeh preko toga. Ruka je bila i to se vidi na usporenom snimku. A sta da sudija nije svirao sta bi rekli igraci genka? Nisi objektivan!!!!!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online