Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 01.08.2011.
18:13
Vestionline, novosti.rs A

Barda: Ne plašimo se "Grobara"!

"Navijači Partizana su poznati kao veoma temperamentni. Očekujem sjajnu atmosferu na stadionu, ali nema straha", rekao je napadač Genka Eljavin Barda.

Napadač Genka - Eljavin Barda

Belgijski šampion Genk posle pobede od 2:1 u Beograd dolazi bez straha, svestan svojih, ali i Partizanovih mana i kvaliteta. Izraelski napadač Eljavin Barda, koji je u prvom meču šansu dobio u drugom poluvremenu, a sada bi trebalo da bude u startnoj postavi, očekuje dobru utakmicu.

"To je zaista poseban meč. Znamo da je veoma teško igrati u Beogradu, pred Partizanovim navijačima, koji prave sjajnu atmosferu. Šanse za prolaz u baraž su 50-50. Ipak, imamo malu prednost. Srpska ekipa mora da postige gol, a mi treba da pokušamo da zadržimo 'nulu'. Jedno je sigurno, moramo da igramo pametno", izjavio je Barda i dodao da u ekipi nema straha.

"Veliki je ulog. Partizan će igrati svoju igru, a njihovi navijači su poznati kao veoma temperamentni. Očekujem sjajnu atmosferu na stadionu, ali nema straha. Zabavno je igrati fudbal u takvom okruženju".

Barda je u subotu bio strelac jednog gola u pobedi protiv Beršota 3:1 na startu prvenstva Belgije.

"Protiv Beršota je bilo dobro, a da li ću početi meč protiv Partizana stvarno ne znam. Važna je samo ekipa. Biće kako trener odluči", zaključio je Barda.

Redovi za ulaznice za meč Partizana i Genka, Jug rasprodat!

 

Ulaznice za revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Genka puštene su u prodaju u ponedeljak.

 

Prodaja karata počela je u 10,00 sati, a na blagajnama na stadionu Partizana već u jutarnjim satima viđen je veliki broj navijača crno-belih. Partizan je saopštio da su sve ulaznice za južnu tribinu stadiona u Humskoj već rasprodate. Karte će se prodavati na blagajnama stadiona u Humskoj u ponedeljak i utorak, od 10 do 18 časova, kao i na dan utakmice od 10,00 sati do početka meča.

 

Ulaznice za južnu i severnu tribinu koštaju 500 dinara, a za bočne delove istočne i zapadne tribine 1.000. Karte za centralne delove istočne i zapadne tribine koštaju 1.200 dinara, dok su ulaznice za lože 5.000 dinara i mogu da se kupe samo u prostorijama kluba.

 

"Napominjemo da, shodno zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, licima mladjim od 16 godina neće biti dozvoljena kupovina ulaznica niti ulazak na stadion bez punoletnog pratioca, kao i da je prilikom kupovine ulaznica obavezno pokazivanje nekog identifikacionog dokumenta (lična karta, pasoš). Maksimalan broj ulaznica po jednom kupcu je četiri", navodi se u saopštenju Partizana.

 

Ovogodišnje sezonske ulaznice Partizana važiće i za meč sa Genkom. Kapije stadiona za navijače biće otvorene dva sata pre početka meča, od 18.45 sati. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online