Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 26.07.2011.
09:12
Vestionline A

Stanojević: Spremni smo za meč

Fudbalere Partizana u utorak od 20.45 časova (RTS) očekuje najjači ovosezonski ispit, rival je belgijski Genk, velika prepreka na putu ka Ligi šampiona, a u redovima srpskog šampiona vlada uverenje da je mogu preskočiti.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević nije imao nikakvih primedbi, kako na uslove na koje su naišli u Genku, ali ni na kadrovsku situaciju u svojoj ekipi.


"Zdravi smo, spremni, jedva čekamo da utakmica počne. Sviđa nam se i vreme i ambijent i nema nijednog razloga da u utorak uveče bude loše po nas", poručio je Stanojević.


Kad je sastav ekipe u pitanju, Stanojević je potvrdio da će se među starterima naći povratnik Nemanja Rnić.

"On će početi utakmicu, u dobrom je stanju, ne znam da li će izdržati ceo meč, ali generalno je sa njim sve u redu. Ne mislim da nam je odbrana najveći problem, jer ne znam da li smo primili koji gol na pripremama, a nismo ga primili ni u mečevima sa Škendijom. Ipak, ovo je nova ekipa, mogući su i usponi i padovi", ogradio se Stanojević.

Trener crno-belih poručio je da bi bio zadovoljan ''aktivnim rezultatom'', odnosno makar remijem uz postignut gol.

"Bilo koji aktivan rezultat bi nas zadovoljio, jer svakoj ekipi je teško da igra u Beogradu, pred našim navijačima. Pod aktivnim rezultatom podrazumevam postignut gol i da ne izgubimo utakmicu", smatra trener Partizana.


Nije želeo da pravi paralelu između Genka i Anderlehta koga je prošle sezone Partizan eliminisao.

"Genk je potpuno drugačiji od Anderlehta, nisu za poređenje, u svakom slučaju su kvalitetna ekipa. Imaju veoma dobar napad, znamo odakle nam preti opasnost, ali pre svega, oni su jedan jak kolektiv", zaključio je Stanojević.

Genk. Stadion: "Kristal arena".

Kapacitet: 24.956.

Sudija: Mihail Kukulakis (Grčka).

Genk: 26 Koteleš - 11 Vanden Bore, 20 Nadson, 4 Žonelit, 33 Pudil - 6 Hubert, 8 Tožer, 19 Bufel, 14 De Brujne - 9 Fosen, 18 Barda.

Trener: Frank Verkauteren
Partizan: 88 Stojković - 5 Ranković, 24 Rnić, 15 Ivanov, 3 Volkov - 4 Medo, 25 Babović, 10 Vukić, 22 S. Ilić - 9 Eduardo, 31 Šćepović.

Trener: Aleksandar Stanojević

Domaći navijači pesimisti?!

Ako je verovati anketi sprovedenoj na zvaničnoj stranici klupskog sajta Genka, domaći navijači ne gaje nadu da će njihov tim eliminisati našeg predstavnika. Naime, 46,1 odsto posetilaca glasalo je za pobedu Genka, samo 6,4 očekuje remi, a 47,5 trijumf crno-belih. Ipak, reč je o anketi otvorenog tipa koju je mogao da popunjava svaki posetilac sajta, pa se čini da ona nije baš merodavna za procenu očekivanja kod Belgijanaca. Oni su prethodnih dana na forumima uglavnom najavljivali siguran trijumf svoje ekipe i plasman u naredno kolo kvalifikacija.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online