Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 25.07.2011.
11:16
P. Živković - Vesti A

Biće Kamara golova

Afrikanac u timu crno-belih tvrdi da srpski šampion neće igrati na 0:0, već da mora da zatrese mrežu domaćina na Kristal Areni.

Medo optimista pred meč sa Genkom

Belgija je bila srećna za Partizan prošle godine u ovo vreme... Anderleht je po logici stvari kvalitetniji od Genka, ali su i crno-beli prošle sezone imali kompaktniji tim, ujednačeniji na svim pozicijama.

Naravno, i pored svih problema igrači su fokusirani na duel u utorak (20.45 CET), a među njima preovladava optimizam i želja da se iz Belgije vrate neporaženi. Mohamed Medo Kamara je bio najstandardniji u dve utakmice sa makedonskim šampionom.

"Mene ne zanima da na gostovanju odigramo 0:0", jasan je Kamara.

"To nije dovoljno. Moramo da postignemo gol na Kristal Areni. Tako treniramo i pravimo taktiku, i verujte da ćemo sa tim ciljem i odigrati utakmicu. Moramo da iskoristimo svaku šansu, i budemo maksimalno koncentrisani. Ovakvi mečevi se ne igraju često, želimo da nas pamte po dobrom učinku".


Odlični vezni igrač uverava da je Partizan u Skoplju igrao koliko je trebalo, i da nema razloga za zabrinutost među navijačima.

"Možda u Skoplju nismo igrali po ukusu mnogih, ali smo pobedili. Siguran sam da ćemo svi u utorak biti u najboljem izdanju, potrebno je da slušamo trenera i disciplinovanom igrom zaradimo povoljan rezultat. Ako se tako budemo ponašali, svi ćemo imati razloga za zadovoljstvo".


Fudbaler iz Sijere Leonea uverava da Partizan nema razloga da razmišlja o stilu igre Belgijanaca.

"Najmanje je bitno kako igra Genk, jer mi moramo da nemetnemo naš ritam. Sigurno je da nas očekuje težak posao, znam njihovog napadača Kenedija sa kojim sam igrao u Finskoj, ali me protivnik realno ne interesuje! U fudbalu je najvažnjije ispunjavati sve zadatke. Što bi se mi plašili šampiona Belgije? Pa i mi smo šampioni Srbije! Samo još na terenu da im dokažemo da smo i bolji od njih", optimista je Medo Kamara.


Rnić: Spreman sam za Genk!


Nemanja Rnić (26) se konačno vratio u Partizan! Više od dva meseca se pričalo o povratku defanzivca koji je u Humskoj naučio sve o fudbalu, ali je ugovor potpisan tri dana pre meča u Genku. Činjenica je da je uprava crno-belih Rnića morala da vrati mnogo ranije, jer je veliko pitanje da li je spreman da odgovori zahtevima sutrašnje utakmice, a u krajnjem slučaju pitanje je da li će do sinoć uspeo da bude licenciran za duele sa Genkom.

U svakom slučaju, Rnić je minule tri godine proveo u Anderlehtu, a crno-belom dresu se jako obradovao.

 

"Partizan je stalni učesnik evropskih takmičenja, u domaćem takmičenju osvaja trofeje, a to je nešto što mi treba", jasan je Rnić.

 

"Ne znam da li ću igrati protiv Genka, jer to zavisi od Anderlehta, tačnije papirologije. Uostalom, krajnu reč ima i trener Stanojević".


Rnić je odradio samo dva treninga sa Partizanom, i sigurno je da će konkurisati za mesto štopera, iako se dobro snalazi i na poziciji desnog beka.

 

"Ako budem igrao, očekujem da budem desni štoper i pravim društvo Ivanovu. Mislim da je to kritična pozicija. I Stanković je štoper, ali je levonog, dok Rankoviću to nije prirodna uloga. Spreman sam, jer treniram već mesec ipo dana, i tu nema nikakvih problema. U svakom slučaju, mislim da su nam šanse protiv Genka izjednačane. Dobra su ekipa, ali imamo 180 minuta da dokažemo da vredimo i probamo da se izborimo za plasman u narednu rundu", poručio je Rnić, koji je zadužio dres sa brojem 24.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online