Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 19.07.2011.
11:14
Vestionline, novosti.rs A

Kleo: Ne mogu bez Partizana

"Svaki dan mi se završava sa Partizanom! Uvek pre spavanja pogledam na interentu sve vesti vezane za moj bivši klub. Ne mogu nikad da zaboravim crno-bele", istakao je brazilski napadač.

Prošle godine tačno u ovo vreme počeo je evropski "teror" Klea, koji je krunisao odvođenjem Partizana u Ligu šampiona. Brazilac nije zaboravljen u Humskoj 1, takve majstorije ostaju za dugo pamćenje, ali nije ni on zaboravio da trese mreže u serijama ni u dalekoj Kini.

Sa 10 golova na 10 utakmica Kleo je najbolji strelac u kineskom šampionatu! Najzaslužniji je što skupoceni tim Gvangžua ubedljivo drži prvo mesto na tabeli. Uostalom, zato su Kinezi i insistirali na njegovom dolasku.


"Bio bi mi učinak još bolji da nisam dva meseca pauzirao zbog povrede mišića! Ali, ne žalim se, super mi je u Gvangžuu, na pet poslednjih utakmica postigao sam pet pogodaka, vratio sam se u pravu formu i očekujem da nastavim u istom ritmu. Samo da me nove povrede mimoiđu", rekao je Kleo.

Njegov tim suvereno drži čelo tabele, devet bodova ima više od drugoplasiranog posle 16. odigranih kola. Smeši se Kleu nova titula u karijeri. 

"U sledećem kolu igramo protiv drugog na tabeli i ukoliko ne izgubimo, imaćemo otvoren put ka tituli. Mada, to se od nas i očekuje. Toliko je novca uloženo u tim i igrače da je svaki fudbaler ovde zadovoljan, može da misli samo na igru, ali se istovremeno očekuje da "uzvratimo“ upravi trofejem".

Iako je hiljadama kilometara daleko od Beograda, Kleo nije zaboravio Partizan ni Srbiju.

"Svaki dan mi se završava sa Partizanom! Uvek pre spavanja pogledam na interentu sve vesti vezane za moj bivši klub, odgledao sam i ovaj prvi meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ne mogu nikad da zaboravim crno-bele, ostaće oni zauvek "moj" klub".

Zna Kleo sve informacije o njegovim zemljacima koji su stigli u Partizan i Crvenu zvezdu. I ne krije da mu se to jako dopada.

"Nije mi iznenađenje što je sve više Brazilaca u srpskom fudbalu. To je prelepa zemlja, sa sjajnim ljudima i uživanje je tu živeti i igrati, lako se čovek navikne", rekao je Kleo.

Pored Klea, u Kini blista i još jedan nekadašnji Partizanovac. Almami Moreira, član drugoligaša Dalijen Aerbina, trenutno je prvi asistent lige, a njegov tim je na prvom mestu i krupnim koracima grabi ka promociji u elitu. Na poslednjem meču protiv Šenjanga Moreira je postigao oba gola za pobedu (2:1).

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online