Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 12.07.2011.
13:30
Vestionline A

Stanojević: Napad iz svih oružja

Uoči prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koju Partizan u sredu od 20 časova i 45 minuta u Beogradu igra protiv makedonskog prvaka Škendije, trener crno-belih Aleksandar Stanojević najavljuje da će njegov tim napasti goste iz svih oružja.

Aleksandar Stanojević

"Pozivam sve navijače Partizana da dođu sutra na stadion u što većem broju i da nam pomognu svojom pozitivnom energijom, koju nose u sebi i svi igrači. Mi ćemo da napadnemo iz svih oružja, jer – Mi smo Partizan! Međutim, nećemo srljati, moramo biti obazrivi, pošto Škendija ima dvojicu odličnih napadača, koji nam mogu napraviti probleme iz kontri. U ovom dvomeču važna je svaka pobeda, svaki gol, pošto se krajnji pobednik dobija u oba meča. Nama su pobede važne ne samo zbog prolaska u sledeće kolo, već i zbog klupskog koeficijenta. Ako bih procenio u čemu Partizan ima prednost, osim klupske tradicije i poznatijeg imena, mislim da imamo veće iskustvo u igranju evropskih utakmica, kao i sam kvalitet igrača", rekao je Stanojević.

Strateg Partizana otkrio je da već zna tim za meč u sredu, a u njemu bi trebalo da bude i Eduardo, pošto je sertifikat za njega stigao u Humsku. 

Kada je u pitanju organizacija utakmice, kapacitet stadiona Partizana smanjen je za 20 odsto s obzirom na to da je u pitanju meč visokog rizika, a navijači makedonskog šampiona moraće da kupe ulaznice za južnu, zapadnu ili istočnu tribinu ukoliko se neko od njih odluči da prisustvuje utakmici u Beogradu.

Policija će već na granici svakog ko je sumnjiv vraćati ukoliko nema ulaznicu za meč, a poslednja kontrola oko stadiona biće raspoređena u tri prstena kako bi se izbegla svaka eventualna neprijatnost.

"Pošto je na zajedničkom sastanku dogovoreno da gostujući navijači ne dolaze organizovano ni na utakmicu u Beogradu ni na utakmicu u Skoplju, sektor H na severnoj tribini blizu zapadne, koji je predviđen za gostujuće navijače na Partizanovom stadionu, biće zaključan", kaže Aleksandar Stepanović, direktor stadiona u Humskoj, a prenosi "Blic".

Škendija došla po senzaciju

 

Da odlična atmosfera, zajedništvo i odanost klubu vladaju u Škendiji potvrdio je i srpski internacionalac Vladimir Nikitović, koji je ostao u redovima prvaka Makedonije dok se ne završi evropska odiseja iako mu je praktično istekao ugovor.

 

"Najveća snaga ovog tima jeste što je gro ekipe dugo na okupu i odlučio sam kao nekoliko saigrača da odigram evropske utakmice, a onda ću verovatno da promenim sredinu. Meni je godinu dana u Škendiji najlepši deo karijere, jer sam osvojio jedinu titulu. Verujte mi da niko od ljudi iz kluba nijednog momenta nije me pitao za političku situaciju ili bilo šta što nije vezano za igru i teren. Često sam u Beogradu, bio sam pre 10 dana poslednji put, a imaću u sredu i podršku rodbine i prijatelja s tribina", istakao je Nikitović.

 

Napadač Škendije Ferhan Hasani, prva zvezda tima, poručio je da sastav iz Tetova ima snage da iznenadi Partizan.

 

"Došli smo da igramo fudbal, druge stvari nas ne zanimaju, ali znamo da će biti teško protiv Partizana. Verujem da možemo do povoljnog rezultata. Bio bih zadovoljan ako bismo u Beogradu odigrali nerešeno, da postignemo gol, želeo bih da se lično upišem u strelce, a onda bismo u Skoplju mogli da napravimo iznenađenje. Žao mi je što neće biti naših navijača, ali zato sam siguran da ćemo imati pravi vetar u leđa kada budemo domaćini. Od igrača Partizana znam samo Aleksandra Lazevskog, jer smo saigrači u makedonskoj reprezentaciji, ali nismo se čuli telefonom", rekao je nasmejani Hasani.

Utorak 12.07.2011. 14:48
Е гробари, немојте да се обрукате да их не згазите са неких 5:0. Делија сам и навијам за вас, ипак је ово виши циљ.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online