Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 07.07.2011.
10:06
Vestionline, Press A

Partizan uplatio novac za Eduarda

Srpski prvak Partizan mogao bi vrlo lako u narednim danima da ostane bez Eduarda Pašeka! Klub iz Humske još uvek nije uplatio ni dinar obeštećenja ekipi Sao Kaetano, iako je rok bio 1. jul, pa su Brazilci odbili da daju sertifikat za napadača. Zbog toga je Eduardo propustio poslednju utakmicu sa Metalurgom (3:0), a srpski prvak obećao je da će danas uplatiti ugovorom predviđenu ratu za Pašeka.

Partizan uplatio novac za Eduarda

Fudbalski klub Partizan uplatio je brazilskom Sao Kaetanu prvu ratu obeštećenja za Eduarda Pašeka, a sada čeka potvrdu o tome, potvrđeno je agenciji Beta u klubu.

Eduardo je došao kao najveće pojačanje crno-belih u ovom prelaznom roku.

Novac je sada uplaćen, a Partizan će kasnije u toku dana dobiti potvrdu i saopštiti više detalja.

Crno-beli kvalifikacije za Ligu šampiona počinju 13. jula protiv makedonske Škendije. 

Sportski direktor "parnog valjka" Mladen Krstajić otkrio je sinoć da je glavni krivac za blamiranje crno-belih "sektor za finansije", kojim inače rukovode predsednik Dragan Đurić i generalni sekretar Darko Grubor.

"Eduardo nije igrao jer nismo dobili sertifikat iz Brazila. Nismo hteli da rizikujemo i ne želim da dođemo u situaciju da nas neko tuži. Problem je što pare nisu legle 1. jula, do kada je trebalo da uplatimo ratu. Ko je kriv? Verovatno finansije! Postoji mogućnost da ga njegov klub Sao Kaetano sada traži nazad. Oni nisu decidirano zahtevali da se Eduardo odmah vrati u Brazil, ali su nam dali rok da danas uplatimo novac", rekao je vidno razočarani Krstajić.

Večeras u ponoć ističe rok za prijavu igrača koji će naredne srede konkurisati za meč protiv Škendije u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Krstajić se nada da će među licenciranim igračima Partizana biti i Eduardo, jer je iz kluba dobio uverenje da će danas zaista biti uplaćen sporni novac.

"Odradio sam svoj posao i doveo sam igrača. Zašto novac nije otišao na račun Sao Kaetana zaista ne znam i ne bi trebalo da kao sportski direktor rešavam takve probleme. Zvali su iz Brazila, a pričao sam i sa čelnicima Partizana i rečeno mi je da ćemo danas da uplatimo novac. Nadam se da Partizan ima te pare. Kao i cela javnost, i ja raspolažem informacijom da klub ima obezbeđen budžet za pojačanja, ali zašto obeštećenje nije uplaćeno morate da pitate odgovorne za finansije. Ko je zadužen za finansije? To i sami znate", dodao je on.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je vidno razočaran i pogođen činjenicom da klub nije platio obeštećenje za Eduarda. 

Detalj sa sinoćneg kontrolnog meča

"Pitajte ljude iz kluba zašto Pašek nije igrao protiv Metalurga. Nemam informaciju ni za Savića. To je veliki problem, za ekipu i mene. Sada imamo problem i sa Eduardom. Ne znamo šta će biti i to je za mene poražavajuće! Teško možemo da funkcionišemo", rekao je Stanojević, čiji su puleni pobedili Metalurg sa 3:0.

Meč je odigran bez prisustva gledalaca i novinara


Strelci: 15′ – 1:0 Babović , 33′ – 2:0 Jovančić, 80′ – 3:0 Tomić
Žutih kartona nije bilo.

Partizan: Stojković (Ilić Radiša od 46′), Aksentijević (Stanković od 55′), Volkov, Ranković, Ivanov, Kamara (Marković Saša od 46′), Babović, Ilić (Tomić od 66′), Vukić, Jovančić (Marković Lazar od 66′), Šćepović.
Metalurg: 12 Pavlović, 21 Petkovski, 4 Memedi, 5 Kralevski, 13 Dragović, 11 Mitrev, 20 Krstev, 18 Zaharijevski, 14 Načevski, 9 Ejupi, 10 Ilijoski.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online