Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 15.12.2009.
16:12
Vestionline A

Stevanović: Daćemo sve od sebe

Trener fudbalera Partizana Goran Stevanović rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe u utakmici šestog kola Lige Evrope protiv Šahtjora na svom terenu.

"Crno-beli" su, pored Levskog iz Sofije, jedina ekipa bez bodova u tom takmičenju. Partizan je izgubio poslednjih 12 utakmica u grupnoj fazi evropskoh takmičenja.

"Partizan je jedini srpski klub koji igra u Evropi. Čeka nas ozbiljan posao, bez obzira što utakmica nema takmičarski značaj. Imamo velike ambicije i borićemo se za prve evropske bodove. Daćemo sve od sebe da bismo se suprostavili Šahtjoru i da bismo ostavili što bolji utisak na poslednjoj utakmici . Znamo kakva je ekipa Šahtjora, koliko su jaki, ali ni mi nismo bez šansi da ostvarimo povoljniji rezultat", rekao je Stevanović i dodao:

"Tim je skockan, umesto Nenada Đorđevicha igraće Marko Jovanović. Jedini problem imam u špicu, jer je Kleo povređen. Ali, svako ko dobije šansu moraće da je iskoristi", dodao je Stevanović.

Domaći šampionat je na pauzi, pa trener crno-belih ističe da njegovu ekipu zanima samo meč sa ukrajinskim klubom.

"Svi igrači će dati svoj maksimum ne bi li i došli do bodova protiv ekipe koja je glavni favorit za osvajanje takmičenja", istakao je Stevanović.

Duljaj: Želimo pobedu

 

Fudbaler Šahtjora Igor Duljaj kaže da ukrajinski klub želi da ostvari pobedu protiv Partizana u poslednjem kolu grupe J Lige Evrope.

"Spreman sam za meč, kao i uvek. Došli smo da pobedimo. Dobro smo počeli takmičenje u grupi J, tako želimo i da završimo i jako smo ozbiljni pred dvoboj sa Partizanom. Da li ću početi meč to zavisi isključivo od trenera", rekao je bivši igrač Partizana i dodao:

"Čuo sam se s igračima Partizana. Jako su motivisani da osvoje bar bod u meču sa nama. Mi im to naravno nećemo dozvoliti".

Defanzivac Partizana Mladen Krstajić rekao je da je dobra igra njegove ekipe obaveza prema navijačima, bez obzira što utakmica protiv Šahtjora nema takmičarski značaj.

"Šahtjor je jaka ekipa, šteta što nije takmičarska jer mi nemamo šanse za prolaz, a oni su već obezbedili prvo mesto u grupi. Pokušaćemo da uknjižimo bodove", rekao je Krstajić.

Portparol Partizana Marko Vjetrović rekao je da je od UEFE stiglo obaveštenje da utakmica mora da se odigra, bez obazira na vremenske uslove. On je istakao da će meč pratiti visoka delegacija evropske kuće fudbala, koja će pratiti ponašanje navijača i dodao da će 120 ljudi biti angažovano na poslovima čišćenja terena, tribina i ulaza na stadion.

Utakmica između Partizana i Šahtjora biće odigrana u sredu od 21,05 časova.
 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online