Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 06.07.2011.
12:02
P. Živković - Vesti A

Nećemo štedeti novac!

Čileanac Labrin iz Palerma ne dolazi u Beograd, ali na probu stiže Brazilac Žunior, a direktor Partizana Mladen Krstajić očekuje kvalitetnog štopera.

Brazilac Žunior

Stefan Savić je otišao, ali Karlos Labrin nije došao! Crnogorski reprezentativac nalazi se u Mančesteru, gde je uspešno prošao lekarske preglede i čeka ga potpisivanje ugovora sa "građanima". S druge strane, sva je prilika da Čileanac neće pojačati srpskog šampiona, koji nikako da pronađe zajednički jezik sa Labrinovim menadžerom.


"Savić je na pregledima, ali ne verujem da će potpisati ugovor", tvrdi Krstajić.

"Poslali smo pismo Mančester Sitiju, u kome tražimo da naš fudbaler odigra 2. i 3. rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Čekamo odgovor. Kad je Labrin u pitanju, sporan je menadžer koji insistira da Čileanac igra u Italiji, a on nema nikakvih ponuda. Sve smo dogovorili sa Palermom i igračem, ali se čini da je menadžer nepremostiva prepreka. Moramo da se okrenemo drugim rešenjima".


Jokić stiže u decembru


Partizan će ozbiljno pojačanje na poziciji štopera dobiti u decembru.
"Dogovorili smo se sa Đorđem Jokićem. On je bio opcija i tokom ovog leta, ali ga vezuje ugovor u Rusiji. Nema sumnje da na zimu dobijamo kvalitetnog igrača, koji je pokazao veliku želju da obuče Partizanov dres", kaže Krstajić.

Danas u Beograd stiže Luis Karlos Nasimento Žunior (24). Brazilski štoper biće na probi i pokušati da se nametne treneru Stanojeviću.


"Zbog problema sa vizom dolazi danas, a trebao je juče. Imamo saznanja o njegovim kvalitetima, ali želimo da ga proverimo, jer se nigde nije dugo zadržavao. Trenutno je bez kluba, ali je u vlasništvu jedne menadžerske agencije, pa bi u Partizan došao na pozajmicu".


Ne krije Krstajić da je klub u potrazi za kvalitetnim rešenjem na štoperskoj poziciji.

"Nećemo štedeti novac, kad je kvalitet u pitanju. Pokušaćemo da dovedemo igrača koji vredi između 100 i 200.000 evra, a na kome ćemo u dogledno vreme moći i da zaradimo. Rano je za priču o imenima".


Za meč sa Škendijom bićete bez pravih štopera?

"Sigurno je da novi igrač neće igrati protiv Škendije, čak i pod uslovom da danas potpiše. To je osetljiva pozicija i svakom je potrebno bar 10 dana da se uigra sa ekipom. Imamo rešenje u sadašnjem kadru, tu su Miljković i Ranković, ne sumnjam da će kvalitetno ispuniti sve zadatke", rekao je Krstajić.  

Ugovori za talente


Crno-beli misle na sopstveni igrački kadar i ulažu u budućnost.
"Potpisaćemo petogodišnje ugovore sa Markovićem, Ninkovićem i Aksentijevićem. U isto vreme novi četvorogodišnji ugovor parafiraće i golman Živko Živković, ali ćemo njega pozajmiti Metalcu, jer su mu neophodne utakmice. Aleksandru Lazevsku ćemo poništiti stari i on će potpisati novi dvogodišnji ugovor.

Kamara ostaje, dolazi novi vezni", kaže Krstajić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online