Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 30.06.2011.
11:48
Vestionline A

Zvezda se preselila u Austriju

Rano jutros, fudbaleri Crvene zvezde predvođeni Robertom Prosinečkim i stručnim štabom, krenuli su put Austrije gde nastavljaju pripreme pred početak sezone.

Zlatibor zamenili za Alpe

Šef stručnog štaba Cvene zvezde rekao je da u Austriji predstoji druga faza priprema, gde sleduje taktičko-tehničko uigravanje, i još pomalo sticanje snage kako bi se dobro pripremili za prvu utakmicvu u Ligi Evrope.


“Odigraćemo četiri ili pet utakmica tamo. Mislim da smo radili dobro na Zlatiboru u ovih pet dana, i za sada sam zadovoljan sa svime do sada, a videćemo kako će biti u Austriji. Za pet-šest dana znaćemo i da li će biti još igrača ili ne. Neki igrači će verovatno i otići”, rekao je Prosinečki.

Robert Prosinečki kaže da će pri povratku spisak igrača biti skraćen.

“Kada dođemo ovde, imaćemo 25-26 igrača, kako sam i pre govorio. Neki imaju u planu da odu, ali da ne bi sami trenirali ovde, poveo sam ih sve sa sobom. Vodim ih 29-oro, ima naznaka da Isah verovatno odlazi, tako da će se smanjiti broj igrača. Na Andriju računam ako ne ode. Bio je naš najbolji strelac prošle godine, ali ako bude imao dobru ponudu koja će zadovoljiti i njega i Crvenu zvezdu, onda će otići. Ako ne, on je u planu i računam na njega. Možda još neko ode i dođe, ali zadovoljan sam kadrom kojim imam”, ističe Prosinečki.

Po medijima se provlači ime Stefana Šćepovića.

“Koliko ja znam, radi se o mladom i talentovanom igraču. Sad, da li će doći ili neće, ne zavisi od mene”, kaže Prosinečki.

Crvena zvezda će u Austriji odigrati četiri kontrolna meča. Najpre će 2. jula odmeriti snage sa Kolumbijom, austrijskim trećeligašem. Sledeća utakmica na programu je 8. jula protiv austrijskog Matersburga, a 16. jula Zvezda igraće protiv izraelskog Aštoda. Još uvek nije poznat protivnik u četvrtoj utakmici, kao ni termin.

Trener Robert Prosinečki odlučio je da na put poveden sledećih 29 igrača:

Boban Bajković, Miloš Vesić, Aleksandar Kirovski, Duško Tošić, Uroš Ćosić, Nikola Mikić, Milan Vilotić, Stevan Reljić, Danijel Mihajlović, Filip Stojković, Nikola Ignjatijević, Aval Isah, Darko Lazović, Evandro Goebel, Miloš Dimitrijević, Srđan Mijailović, Kadu, Marko Vešović, Goran Čaušić, Milan Jeremić, Savio, Vladan Binić, Vinisius Pašeko, Bruno Mezenga, Andrija Kaluđerović, Aleksandar Jevtić, Kristijan Borha, Slavko Perović i Filip Janković.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online