Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.06.2011.
11:18
Vestionline A

Petrović: Ne žuri mi se u inostranstvo

"Nisam od onih koji pošto-poto žele da napuste Srbiju", kaže reprezentativac i prvotimac Partizana Radosav Petrović, koji se sprema za četvrtu sezonu u crno-belom dresu ne obazirući se na priče o odlasku, prenose "Novosti".

Koliko je samo puta "otišao“ i ko ga sve nije želeo... A Radosav Petrović je ponovo tu, na pripremama Partizana, željan novih izazova. Ima samo 22 godine, a jedan je od najiskusnijih jer se sprema za četvrtu sezonu u crno-belom dresu.

Ponovo se pominju neke nove destinacije, pre svega u Italiji (Đenova i Udineze), dok se jedini reprezentativac iz šampionskog tima ni najmanje ne uzbuđuje. 

"Navikao sam na takvu situaciju i zaista nemam problem", miran je sjajni vezista.

"Uostalom, sve te informacije su se prvo pojavljivale u inostranim medijima, što je pozitivno i dokaz da interesovanje postoji. S druge strane, fudbaler sam Partizana, spremam se i razmišljam samo o kvalifikacijama za Ligu šampiona. Niti mi se žuri u inostranstvo, niti me opterećuju sve te priče".

Ne može, međutim, prelazni rok bez pominjanja odlaska Petrovića.

"Nema pravila, sve je moguće i ovog leta. Nisam od fudbalera koji bi pošto-poto da odu iz Srbije".

Neki smatraju da je problem i u menadžerima koji brinu o srpskom reprezentativcu, jer igra sjajno, a u Humskoj tvrde da ne stižu konkretne ponude.

"Bilo je možda nekih grešaka, ali još se nije pogodilo da sve strane budu zadovoljne nekom od ponuda", kaže Petrović.

Pitanje je i kolika bi morala da bude ponuda koja bi sve zadovoljila.

"Klub nije želeo da prihvati ni neke ponude od pet-šest miliona evra, koliko sam ja čuo. A ne mogu da procenim koliko vredim, ne radim za "Transfermarkt“, raspoložen je za šalu Petrović.

Mnogi misle da će Partizan biti slabiji, jer je u dva prelazna roka otišlo mnogo igrača (Kleo, Moreira, Boja, Stevanović, Smiljanić, Tejgo, Adija, Iliev, Jovanović...), a istovremeno ekipi je neophodno vreme da se uigra.

"Konkurencija je ponovo više nego jaka. Imaćemo ponovo po dva odlična igrača na svakoj poziciji", uverava Petrović.

Savić još čeka

 

Mančester siti ili neko drugi, moraće bar još malo da sačeka na potpis Stefana Savića. Svi u Partizanu tvrde da će mladi štoper odigrati bar dvomeč sa Škendijom, pre nego što se preseli u neki od moćnijih i bogatijih klubova.


"Sve je otvoreno kad je Savić u pitanju, a ništa još nije konkretno. Mislim da će odigrati dvomeč sa Škendijom i narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, pod uslovom da preskočimo prvu prepreku. Interesuje se i Mančester siti, kao i mnogi drugi, ali nismo dobili konkretnu ponudu i ne pregovaramo", kaže Mladen Krstajić.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online