Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 22.06.2011.
13:32 >> 20:19h
Vestionline A

Partizan doveo svog Pašeka

Doskorašnji fudbaler brazilskog drugoligaša Sao Kaetana Eduardo Fererira Abdo Pašeko postigao je dogovor sa Partizanom i od četvrtka će se priključiti srpskom šampionu na pripremama, saznaje "Mondo".

Može li Pašeko da bude novi Kleo?

Pašeko i Partizan postigli su konačan dogovor u noći između utorka i srede, posle višečasovnih pregovora. On će potpisati trogodišnji ugovor, uz opciju da se saradnja produži na još godinu dana.

Velingson na probi

 

Uprava Partizana dovela je još jednog Brazilca, a u pitanju je fudbaler koji je nastupao za Saut Čajnu (Hong Kong), Velingson De Souza. On igra na poziciji levog veznog fudbalera, ima 21. godinu i biće na probi u timu šampiona Srbije. Ovu informaciju potvrdio je Albert Nađ, kordinator za sportska pitanja u Partizanu.

"Da, tačno je, biće na probi u Partizanu", rekao je Nađ za sportal.rs.

Finansijski detalji nisu poznati, ali spekuliše se da je njegov transfer koštao između 800.000 i milion evra, a da će godišnje zarađivati 400.000 evra.

Prvi čovek crno-belih potvrdio Dragan Đurić je informaciju da dojučerašnji napadač Sao Kaetana Eduardo Pašeko stiže u tabor četvorostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

"Mislim da je on već igrač Partizana. Klub će se oglasiti u toku dana ili u četvrtak ujutru po ovom pitanju", rekao je Đurić za sportal.rs.

Eduardo Pašeko je trebalo da odigra oproštajni meč za Sao Kaetano u noći između utorka i srede po srednjoevropskom vremenu, ali je meč odložen nakon što je ubijen potpredsednik njegovog kluba.

Ovaj 24-godišnjak je do dolaska u tabor srpskog šampiona nastupao u dresu brazilskog drugoligaša Sao Kaetano, za koji je na meču sa Sao Bernardom ovog aprila postigao čak pet golova u pobedi od 6:1.

Tokom karijere Pašeko je nastupao za Gacijantep, Atletiko Paranense i Resife, a svoje prve korake u seniroskoj konkurenciji napravio je u Atleitko Mineiru, gde je 2008. na kratko bio i saigrač Dejana Ramba Petkovića.

Partizan angažovao Rankovića iz Den Haga

Uprava srpskog fudbalskog prvaka Partizana angažovala je u sredu prvotimca holandskog Den Haga Aleksandra Rankovića, sa kojim je potpisala jednogodišnji ugovor.

Iskusni 33. godišnji desni bek došao je u redove "crno-belih" posle povrede mladog reprezentativca Srbije Aleksandra Miljkovića, koji se tokom treninga na pripremama na Pohorju povredio i pauziraće dve sedmice.

Ranković je u Holandiji igrao devet godina, a osim Den Haga nastupao je još za beogradski Rad i Vitese iz Arnhema.
 

Fejsa pojačao Olimpijakos


Dojučerašnji fudbaler Partizana Ljubomir Fejsa novi je igrač Olimpijakosa, pošto je s Atinjanima juče postigao konačan dogovor i potpisao četvorogodišnji ugovor.
Spekuliše se da će crno-beli na ime obeštećenja dobiti između 2,5 i tri miliona evra, od kojih bi 1,2 miliona trebalo da pripadnu kulskom Hajduku, dok će reprezentativac Srbije zarađivati bez bonusa između 400.000 i 600.000 evra godišnje.


Trener Partizana Aleksandar Stanojević takođe je dao izjavu grčkim medijima u kojoj je priznao da se njegova vizija budućeg „parnog valjka" zasnivala upravo na Fejsi.

Trening crno-belih u Pohorju

"Fejsa je bio član našeg tima i stvarno je momak za primer. Ipak, stigla je sjajna ponuda Grka za njega i on mi je iskreno prišao i rekao: "Treneru, pusti me u Olimpijakos. U pitanju je veliki klub, sa ogromnim ambicijama u Evropi." Rekao sam mu da može da ide. Nisam bio srećan zbog toga, jer je Fejsa bio esencijalan u mojim planovima, ali poželeo sam mu sreću. On je sjajan fudbaler i nadam se da će još više blesnuti igrama u Ligi šampiona", rekao je Stanojević za Press.
 

Lane neće u Olimpijakos

 

Napadač Liverpula i fudbalske reprezentacije Srbije Milan Jovanović demantovao je da će se priključiti Marku Panteliću i Ljubomiru Fejsi u Olimpijakosu, piše "Sport".

Jovanović je priznao da će verovatno napustiti "Enfild" ovog leta, kao što je i ranije najavljivao, pošto nije dobio pravu šansu, iako je i dalje vezan ugovorom za Liverpul.

 

"U kontaktu sam sa klubom i radimo na prolaženju rešenja. Mislim da ćemo postići dogovor jer ne želim da ostanem ako ne budem igrao. Tražim novi klub. Sa Olimpijakosom nisam imao kontakte tako da o eventualnom dolasku u Pirej ne mogu ništa da kažem", rekao je Jovanović, za kojeg se interesuje nekoliko zapadnoevropskih klubova.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online