Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 18.06.2011.
13:02
Vestionline A

Abramovič i Morati žele sjajnog Portugalca

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič želi da londonski klub preuzme dosadašnji trener Porta Andre Vilas-Boas, ali se u trku za ovim trenerom uključio i prvi čovek italijanskog Intera Masimo Morati.

Andre Vilas-Boas

Abramovič je planirao da ekipu sa Stamford bridža u narednoj sezoni vodi holandski stručnjak Gus Hidink, koji je selektor reprezentacije Turske. Međutim, on ima još 12 meseci ugovora sa Fudbalskim savezom Turske. Holanđanin je radio u Čelsiju tri meseca, i predvodio je kub do FA kupa 2009.

Britanski mediji navode da je ruski milijarder na sebe preuzeo obavezu da pronađe novog trenera, koji će na klupi "plavaca" da zameni Karla Anćelotija. Abramovič je navodno na pragu dogovora sa Vilas-Boasom. Mladi stručnjak, koga nazivaju novim Žozeom Murinjom, napravio je sjajne rezultate na klupi Porta prošle sezone. On je sa Portom osvojio nacionalnu ligu, Kup Portugalije i Ligu Evrope.

Abramovič je odlučio da na Stamford bridž vrati i Kloda Makelelea. Bivši fudbaler Čelsija obavljao bi neku funkciju u klubu u odeljenju za dovođenje mladih igrača.

Osim potrage za novim trenerom, vlasnik tima iz Londona pokušava da dovede igrače, isključivo po svom ukusu, a na njegovoj listi želja su David Vilja, Luka Modrić i Nejmar da Silva. 

Da sve ne bude tako jednostavno potrudio se i vlasnik Intera Masimo Morati koji takođe želi da dovede Portugalca u svoje jato. Iz tog razloga je naš stručnjak Siniša Mihajlović ispao iz kombinacije i u narednoj sezoni će i dalje sedeti na klupi Fiorentine.

Siki ostaje u Fiorentini

Kako prenosi "Skajsport 24", u Interu su frustrirani činjenicom da Fiorentina ne pušta Mihajlovića, koji ima ugovor sa "ljubičastima" do juna 2012. Iako se spekulisalo da bi Mihajlović mogao već ovog leta mogao da se rastane sa klubom iz Firence, italijanski mediji tvrde da je ta opcija otpala.

Pošto ih je odbio i Marselo Bijelsa, čelnici Intera su, na izričiti zahtev vlasnika Masima Moratija, pokucali na vrata Portovog stratega.

Viljas Boas (33) je jedan od najtraženijih stručnjaka u ovom trenutku jer ga mnogi vide kao pravog naslednika Žozea Murinja. On je ranije izjavljivao da želi da ostane u Portu, koji traži 15 miliona evra za obeštećenje.

Gvardiola preuzima Inter 2012. godine?

 

Trener fudbalera Barselone Žosep Gvardiola preuzeće u junu 2012. godine ekipu Intera, prenose italijanski mediji. Španski stručnjak je potvrdio da će i naredne sezone voditi Barselonu, a nedavno je dobio ponudu da od 2013. godine vodi selekciju Katara sa 36 miliona evra po sezoni.

 

Gvardiola (40) je preuzeo Barselonu 2008. godine, a sa ekipom sa Nou Kampa osvojio je tri titule u Primeri, Kup kralja, dva španska Superkupa, dve Lige šampiona, evropski Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo.

POVEZANE VESTI

Subota 18.06.2011. 13:18
Mihajlović u interu!!! pozdrav iz Slovenije!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online