Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 14.06.2011.
12:49
Vestionline A

Ronaldo demantovao da prelazi u Siti

Fudbaler Reala i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo demantovao je da je spreman da prihvati transfer u Mančester siti pod određenim uslovima.

"Ionako je već pun para"

Britanski mediji objavili su da je Ronaldo spreman da prihvati ponudu Sitija pod četiri uslova. Portugalac je navodno tražio nedeljnu platu od 400.000 funti, zatim dres sa brojem sedam, kapitensku traku, kao i garanciju da niko neće imati veću platu dok on bude igrao za Siti.

"Kažete da ću imati godišnju platu od 24 miliona evra? Nije loše, zar ne? Međutim, ne idem nigde, ostajem u Realu. Garantujem da će biti tako. Lepo mi je u Realu i želim da odradim svoj ugovor. Ponavljam da ne idem u Siti. Želim novi ugovor sa 'kraljevskim klubom'. Ako mi ga ponude, sigurno ću ga potpisati", istakao je portugalski fudbaler.

Ronaldo je potom prokomentarisao potencijala pojača Reala, napadača Santosa Nejmara i fudbalera Atletika Serhija Aguera.

"Ne znam ništa o tome, iako su obojica veliki napadači. Ne mogu da zamislim da igram s Aguerom, jer on još nije naš član. Znam da je odličan napadač. Nejmara sam video na dve utakmice, a ostavio je dobar utisak na mene. On je vrlo dobar igrač", dodao je fudbaler Reala.

Ronaldo je istakao da bi voleo da madridski klub zadrži Emanuela Adebajora, koji je drugi deo prošle sezone igrao u Realu na pozajmicu iz Mančester sitija.

"Da sam predsednik Reala zadržao bih ga sigurno. On je veoma dobar igrač i još bolja osoba. Nekada nisu važne samo igračke karakteristike, već i ono ostalo", naveo je fudbaler Reala.

Najbolji strelac madridskog kluba je istakao da ga ne zanima šta će Barselona da odradi u prelaznom roku.

"Ne interesuje me koga će dovesti. Uz dužno poštovanje, mogu da angažuju Dijega Maradonu ili Johana Krojfa, ali mene to ne zanima. Ne zanimaju me aktivnosti Barselone u prelaznom roku", zaključio je Rolando.

Kasiljas: Ronaldo je i prijatelj i neprijatelj

 

Golman Reala i španske reprezentacije Iker Kasiljas priznao je da je često u svađi sa portugalskim fudbalerom Kristijanom Ronaldom, prenosi ESPN. Španski mediji su tokom cele prošle sezone tvrdi da u svlačionici "kraljevskog kluba" vlada netrpeljivost između Kasiljasa i Ronalda. Oba igrača Reala su često demantovali te informacije.

 

"Kristijano je moj saigrač i moj prijatelj. Međutim, on je ujedno i moj neprijatelj, jer se često svađamo", rekao je Kasiljas.

 

Ronaldo je prošle sezone postigao 53 gola u svim takmičenjima. Kasiljas je pohvalio portugalskog napadača i istakao da bi Ronaldu dao prednost u "drim timu Reala" u odnosu na Uga Sančeza.

 

"S Ugom nikada nisam igrao i nisam imao prilike da ga gledam. Mogu da pričam samo ono što znam. Kristijano nije slučajno postigao 40 golova u Primeri. I ranije je davao dosta golova. Dokazao je da je veliki igrač", naveo je golman Reala.

 

On je potom pohvalio i portugalskog trenera Žozea Murinja.

"Murinjo je stvorio ekipu s agresivnim karakterom koja uvek može da se bori za trofeje. Sazreli smo pod njegovom trenerskom palicom. Mi smo mlada ekipa, a prošle sezone smo osvojili Kup kralja. Međutim, ne smemo time da se zadovoljimo, već moramo da budemo još ambiciozniji", zaključio je Kasiljas.

POVEZANE VESTI

Sreda 15.06.2011. 01:59
Da. da.
Sreda 15.06.2011. 02:19
Nemoj roni molim te.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online