Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 12.06.2011.
23:33
Vestionline A

Rajan Gigs napravio dete bratovljevoj ženi!

Snaja i ljubavnica Rajana Gigsa, Nataša Gigs, otkrila je da je bila trudna sa legendom velškog fudbala i Mančester junajteda, koji je odlučio da se podvrgne terapiji protiv zavisnosti od seksa kako bi spasao brak.

Nataša Gigs

Supruga Rajanovog brata je za "Njuz of d vorld" izjavila da je samo 15 dana pre svadbe i udaje za Rodrija abortirala, a da joj je hirurški zahvat od 500 funti platio Rajan Gigs.

"Rajan nije oklevao ni sekund kada je čuo da sam u drugom stanju. Odmah je rekao: "Znaš da drugog izbora osim abortusa nemamo. Neću da uništim živote svih nas", rekla je Nataša.

Ona je prethodnih dana svakodnevno iznosila nove i sve šokantnije detalje u vezi sa Rajanom Gigsom i njegovim ljubavnim aferama. Za razliku od Nataše Gigs, ni njen suprug Rodri, ali ni porodica Rajana Gigsa se ne oglašavaju.

Rajan Gigs

U međuvremenu, Rajan je najavio da će otići na kliniku i podvrgnuti se tretmanu protiv zavisnosti od seksa. Velški as, koji se našao u centru skandala kada je otkriveno da je varao ženu sa mis Velsa i sa rođenom snajom, pristao je da potraži profesionalnu pomoć za rešavanje problema seksualne zavisnosti, pošto je to bio uslov da njegova supruga Stejsi odustane od tužbe za razvod.

Rajan je, navodno, rekao Stejsi da ne može da nastavi život bez nje i da je spreman da učini apsolutno sve što ona želi, samo da se ne razvedu. Stejsi je nekoliko dana razmišljala, a onda mu predložila da se podvrgne terapiji odvikvanja od seksa, na šta je on, bez razmišljanja pristao.

Osramoćena supruga Stejsi navodno je bliskoj prijateljici rekla da njihov brak može da bude spasen ukoliko se Rajan bude pridržavao obećanja, jer je uverena da on gaji osećanja samo prema njoj.

"Stvari su jasne, Rajan nikad nije voleo Imodžin, dok je Nataša običan lažov, izmislila je celu priču. Dakle, potrebno je samo da Rajan potraži pomoć, kao što je obećao, i kada bude izlečen, sve će biti kao nekad. Našu porodicu ništa ne može da uništi", navela je Stejsi.

Ipak, da Imodžen i Nataša nisu jedine Gigsove ljubavnice govori i podatak da je as Mančestera rođenom bratu Rodriju ponudio 250.000 funti da ne iznosi u javnost detalje iz njegovog privatnog života. Rodriju Gigsu su tabloidi, navodno, ponudili da ispriča sve što se dešavalo između njega i Rajana, a pretpostavlja se da bi ta priča bila začinjena još nekim vanbračnim izletima slavnog fudbalera, pošto se pretpostavlja da je Rodri do detalja upoznat sa privatnim životom svog brata. Iako je i dalje veoma ljut na Rajana, mlađi Gigs razmišlja da ipak prihvati novac koji mu stariji brat nudi, pošto nije baš u sjajnoj finansijskoj situaciji.

Takođe, Rodri je spreman da svu krivicu svali na suprugu Natašu, naročito otkako je saznao da je ona spavala sa još trojicom bivših igrača Mančestera, Dvajtom Jorkom, Denijem Simpsonom i Filom Bardslijem, a varala ga je i nedavno na letovanju na Kipru sa jednim malo poznatim mladićem iz Njukasla.

Nataša: Stejsi, tako mi je žao...


Nataša Gigs je uputila javno izvinjenje svojoj jetrvi Stejsi za sve loše stvari koje je prouzrokovala održavajući osmogodišnju seksualnu vezu sa njenim suprugom Rajanom. Ona je preko prijateljice poručila da bi volela da može da vrati vreme i da se između nje i Rajana ništa nije dogodilo.
"Iskreno se izvinjavam zbog svih ružnih stvari koje sam učinila. Znam da sam slomila srce dragim osobama i volela bih da mogu da vratim vreme i da se ništa od toga nije desilo. Iskreno želim da Rajan i Stejsi srede brak", poručila je Nataša Gigs.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online