Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 01.06.2011.
17:08
Vestionline, Beta A

Stanojević produžio ugovor sa Partizanom

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević produžio je ugovor sa tim klubom do leta 2013. godine, potvrdio je predsednik crno-belih Dragan Đurić.

Dogovor kuću gradi - Đurić, Krstajić i Stanojević

"Produžili smo ugovor za još godinu dana i Stanojević će ostati do 2013. Naravno, ako sledeće godine dobije dobru ponudu, bićemo razumni. Molim se Bogu da se to ne desi", rekao je kroz osmeh Đurić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Stanojevićev prethodni ugovor isticao je 2012. godine, a u klub je došao krajem pretprošle sezone.

"To su netačne priče, sa njim i (Mladenom) Krstajićem ćemo i sledeće godine da pišemo istoriju", kazao je predsednik Partizana, kluba čiji je sportski direktor danas postao doskorašnji kapiten Mladen Krstajić.

Stanojević je prošle sezone osvojio titulu prvaka i kup Srbije, a crno-beli su igrali i u Ligi šampiona.

"Partizan je iznad svih nas i sve radim u njegovom interesu. Hvala klubu što je prepoznao plan za budućnost, što mi je omogućio stabilnost u radu i što smo produžili saradnju. Nije bilo nikakvih ucena, ja sam vojnik Partizana", kazao je Stanojević.

Prvi čovek Partizana Dragan Đurić je demantovao i da je tokom razgovora sa Stanojevićem bilo uslovljavanja oko budžeta za dovođenje igrača.

"Nemamo nikakav problem sa budžetom, već sada smo potrošili skoro milion evra iako prelazni rok zvanično nije počeo. Imamo dovoljno novca da dovedemo fudbalera sa kojima ćemo igrati brže i kvalitetnije. Nadam se da problema sa novcem neće biti ni u naredne tri, četiri godine", rekao je Đurić i dodao da je sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem i novim sportskim direktorom Mladenom Krstajićem već razgovorao o pojačanjima.

"Pre 10-ak dana smo razgovarali o tome i napravili smo dogovor. Već smo doveli (Vladimira) Volkova i (Dejana) Babića. Doći će još dvojica igrača, ali njihova imena su tajna. Mogu samo da vam kažem da ćemo za jednog platiti i preko 800.000 evra", kazao je on.

"Samo u 2010. smo igračima, po svim osnovama, uplatili 8,8 miliona evra. Jasno nam je da samo ulaganjem možemo da dođemo do željenih rezultata", istakao je Đurić i poželeo je Krstajiću da na direktorskoj funkciji bude uspešan kao što je bio na fudbalskom terenu.

"Radili smo 18 meseci bez sportskog direktora. Krstajić je u prethodne dve godine kao igrač dao veliki doprinos rezultatima i on je čovek za primer. Neka bude uspessan kao ssto je bio na zelenom tepihu", kazao je Đurić.

On je dodao i da će dosadašnji koordinator za sportska pitanja Albert Nađ nastaviti da radi taj posao.

Fudbaleri Partizana pripreme za novu sezonu počeće 13. juna okupljanjem u Beogradu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 26.09.2011. 12:44
a gde ce.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online