Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 25.05.2011.
20:51
Vestionline A

Stanojević: Zasluženo smo prvaci!

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je po okončanju susreta protiv Metalca (1:1), da je njegova ekipa zasluženo osvojila novu šampionsku titulu.

Srećan zbog duple krune - Aleksandar Stanojević

''Svi smo srećni, ova utakmica je bila gotova onog trenutka kada smo poveli. Igrali smo dobro, na kraju nam je bio važan samo takmičarski rezultat. Primili smo gol koji nas nije boleo i završili smo sezonu na veoma uspešan način'', rekao je Aleksandar Stanojević posle remija u Čačku protiv Metalca (1:1).

Na pitanje o četvrtoj uzastopnoj šampionskoj tituli, strateg tima iz Humske je prokomentarisao.

''Mi uvek radimo stvari koje nikome pre toga ne polaze za rukom'', poručio je Stanojević, pre nego što se pridružio slavlju sa igračima ispred tribine sa Grobarima.

Odlazeći kapiten crno-belih, Mladen Krstajić rekao je da je njegov tim zasluženo preskočio i poslednju prepreku na putu ka tituli.

"Zasluženo smo šampioni. Preskočili smo i poslednju prepreku i na najbolji način 'pečatirali' sjajnu sezonu... Imamo odličnu ekipu, sjajne navijače i svi smo jedna velika porodica", rekao je Krstajić, kome je ovo bio pretposlednji meč u Partizanu.

Crno-belima je ovo ujedno i četvrta dupla kruna u istoriji. Partizan je ušao u istoriji i kao jedini klub koji je u istoriji takmičarskog fudbala u Srbiji osvojio četiri uzastopne titule.

"Teško da će neko ponovo puta četiri puta uzastopno biti šampion, jedino mi da vežemo i petu titulu", rekao je Krstajić kroz osmeh.

Strelac za crno-bele bio je Stefan Babović, koji je rekao da se dominacija Partizana nastavlja.

"Nastavlja se dominacija! Dokazali smo da smo najbolji u zemlji. Cele sezone smo igrali dobro. Iako je bilo nekih padova, znali smo uvek da zbijemo redove i pobedili smo u svim važnijim utakmicama", rekao je Babović.

Reprezentativac Radosav Petrović osvojio je tri od poslednje četiri titule Partizana i rekao je da to uopšte nije bio lak proces.

"Nije bilo lako uraditi sve što smo uradili u poslednje četiri godine. Bili su potrebni vreme i dobra selekcija. Ponosni smo na sve rezutlate koje smo ostvarili, a jedan od razloga za to je i što smo pored igračkih imali i odlične ljudske kvalitete i dobru atmosferu u ekipi", rekao je Petrović.

Trener Metalca Neško Milovanović rekao je da je njegov tim izdržao veliki pritisak koji je trpeo prethodnih dana.

''Bili smo pod velikim pritiskom u poslednje vreme, ali smo ostali mirni kada je bilo najteže. Gledali smo da napravimo rezultat koji će nam značiti u borbi za opstanak. Odigrali smo odlično protiv veoma jakog Partizana i napravili veliki korak ka opstanku u Ligi. Čestitam crno-belima na tituli, zasluženo su je osvojili'', zaključio je trener Milanovčana.

Prosinečki zadovoljan igrom i zalaganjem

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je da je zadovoljan igrom na meču sa Spartakom u 29. kolu Superlige Srbije. "Crveno-beli" su ranije danas na svom terenu igrali sa Subotičanima bez pobednika 2:2.

 

"Mogu da budem zadovoljan htenjem i trkom mojih momaka, čak i igrom. Jedino čime nisam zadovoljan je to što smo primili golove posle naših grešaka. Kod prvog gola je pogrešilo dva ili tri igrača, a posle smo kapitulirali i iz prekida. Mislim da smo odigrali, po meni, dobru utakmicu, dominirali smo, imali nekoliko šansi i u prvom i u drugom poluvremenu, i opet se ponovilo i videlo da nam je realizacija jedan od najvećih problema", rekao je Prosinečki i dodao:

 

"Moramo da stvorimo pet šansi kako bismo dali jedan gol. U Novi Sad ćemo otići da pobedimo, da bismo bili drugi. Zvezda uvek ide na pobedu, tako da verujemo da ćemo je ostvariti".

 

Partizan je prvi sa 73 boda, a Crvena zvezda i Vojvodina će u poslednjem kolu odlučiti ko će biti drugi, pošto su oba kluba sakupila po 67 poena.

POVEZANE VESTI

Sreda 31.08.2011. 10:42
bravo za (moj omiljeni klub) partizan
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online