Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 13.05.2011.
13:09
Vestionline, Beta A

Nikolić: Zvezda je favorit, ali Rad će ići na pobedu

Trener fudbalera Rada Marko Nikolić rekao je u četvrtak da je Crvena zvezda favorit u duelu sa njegovim timom, ali da će klub sa Banjice pokušati da dođe do pobede kojom bi i teoretski obezbedio plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa.

Marko Nikolić

"Očekujem da će se utakmica na Marakani igrati u odličnom ambijentu, sa puno domaćih, ali i naših navijača. Nema dileme da je Zvezda favorit, ali mi želimo da napravimo rezultat koji će nas i teoretski uvrstiti među timove koji će učestvovati u
kvalifikacijama za Ligu Evropa naredne sezone", kazao je Nikolić.

On je rekao da je kadrovska situacija u ekipi Rada bolja nego za meč prošlog kola Super lige, jer su se povređeni igrači oporavili i ponovo su u konkurenciji za tim.

Nikolić neće moći da računa samo na kapitena Tomislava Pajovića,
suspendovanog zbog žutih kartona.

"Do kraja šampionata sportska javnost u Srbiji moći će da vidi neke nove mlade igrače Rada sa izuzetnim potencijalom. I pored toga, tim koji bude igrao u nedelju uveče protiv Crvene zvezde biće veoma dobar i spreman da zabeleži povoljan rezultat", dodao je Nikolić.

Odbrambeni igrač Rada Milan Mitrović rekao je da "izuzetno ceni" igrače Zvezde, ali da to neće sprečiti njegovu ekipu da pruži maksimum u duelu ta dva tima.

"Zvezda zaslužuje svaku pohvalu za igre ovog proleća. Od dolaska trenera Roberta Prosinečkog pokazali su sve svoje vrline. Izuzetno cenim njihov individualni i timski kvalitet, ali Rad veruje u svoje snage i mislim da možemo do dobrog rezultata na Marakani", ocenio je Mitrović.

Crvena zvezda i Rad sastaće se u nedelju u 19.00, u utakmici 27. kola Super lige.
Zvezda se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 63 boda, dok je Rad četvrti sa 48.

Zvezda časti navijače za duel sa Radom

 

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će ulaz za sve navijače za meč 27. kola Superlige protiv ekipe Rada biti besplatan.

 

"Pozivamo sve navijače da dođu na utakmicu, napune stadion, i da fer i sportskim ponašanjem i navijanjem pokažemo da u srpskom fudbalu još ima i pozitivnih i lepih stvari kao što su veliki broj navijača na tribinama i lepa igra, uprkos mnogim događajima koji samo bacaju senku na najvažniju sporednu stvar na svetu".

POVEZANE VESTI

Subota 21.05.2011. 19:39
rad ce ici na poraz.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online