Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 11.05.2011.
10:44
Vestionline A

Mijat želi Krasića u Čelsiju

Poraz od Mančester junajteda nije za Čelsi samo označio sezonu bez trofeja, već i pojasnio odluku gazde Romana Abramoviča da se ovaj tim znatno renovira, da se dovedu mlađi asovi među kojima je jedan od prvih pikova - Miloš Krasić, prenose "Novosti".

Krasić je budućnost Juventusa

Srpski reprezentativac i jedan od najboljih igrača Juventusa je na vrhu prioriteta budućeg sportskog direktora Predraga Mijatovića, koji je, iako još nije potvrđeno, prihvatio Abramovičevu ponudu.


"Peđa sigurno preuzima funkciju sportskog direktora kažu mi u Londonu, ali i potvrđuju da mu je Krasić top prioritet u planovima za budući tim Čelsija", nije krio menadžer našeg reprezentativca Dejan Joksimović.

Visoko mišljenje koje Mijatović ima o Krasiću datira odavno, a posebno je bilo izraženo dok je u periodu od juna 2006. do januara 2009. bio sportski direktor Real Madrida.

"Krasić je tada bio na korak do transfera u „kraljevski klub“, a on se nije realizovao jer se neke druge okolnosti nisu poklopile. Peđa ga izuzetno ceni, znam da ga želi i samo je pitanje da li je Juventus spreman da ga pusti".

"Stara dama“ iz Torina je posle Mundijala u Južnoj Africi renovirala tim, dovela desetak igrača od kojih su kvalitet za veliki klub pokazali samo Krasić i Matri, dok su ostali znatno uticali na novu, slabu sezonu bez trofeja.

"Ne verujem da će Juventus uopšte želeti da razmatra prodaju Krasića. Mada, kad je fudbalska berza u pitanju uvek postoji ponuda koja se ne može odbiti. Kolika bi ona iznosila za Krasića? Ne manja od 30 miliona evra, kažem, u slučaju da Juve želi da ga proda. To nisu cifre koje jedan Čelsi ne može da plati, ali su opet na granici najviših koje će ovog leta biti u opticaju. Zasada pričamo hipotetički na osnovu želja i planova, videćemo šta će se od toga ostvariti kad počne prelazni rok", iskren je i realan Joksimović.

Lane traži novi klub


Milan Jovanović je na izlaznim vratima slavnog Liverpula, potvrdio je i Dejan Joksimović.
"Niko njega ne tera iz Liverpula, ali nije u planovima Dalgliša i najbolje bi bilo da ode. S tim se slaže i Lane, pa ćemo u narednom periodu videti gde bi mogao da nastavi karijeru. Zainteresovanih klubova ima, to je najvažnije", uverava Dejan.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online