Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 05.05.2011.
21:05
Press A

Zvezda dovodi Leonarda Kufrea

Bivši reprezentativac Argentine i prvotimac zagrebačkog Dinama Leandro Damijan Kufre (32) gotovo sigurno će u letnjem prelaznom roku pojačati redove Crvene zvezde, saznaje 'Press'!

Leonardo Kufre

Delegacija najtrofejnijeg srpskog kluba tokom nedavne posete Zagrebu susrela se sa nekadašnjim fudbalerom Monaka i Herte i definisala uslove buduće saradnje.

Na angažovanju Kufrea insistirao je trener crveno-belih Robert Prosinečki, koji smatra da iskusni „gaučos" može da bude ključna karika defanzivnog reda crveno-belih naredne sezone. Takođe, nije zanemarljiv podatak da angažovanje Damijana Kufrea neće opteretiti budžet Crvene zvezde, pošto on u Beograd stiže kao slobodan igrač. Naime, njemu ugovor sa zagrebačkim Dinamom ističe 30. juna, a u razgovoru sa hrvatskim novinarima već je rekao da će bogatu karijeru nastaviti u drugom klubu.

"Ako ne ostanem u Dinamu, sigurno je da se neću vratiti u Argentinu. Ostaću u Evropi. Sada i dalje čekam da me uprava Dinama pozove ne razgovor oko novog ugovora", rekao je hrvatskim novinarima Leonardo Damijan Kufre.

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki odlično je upoznat sa kvalitetima iskusnog Argentinca, pošto je Kufre 2009. godine postao stanovnik Zagreba. Reč je o tehnički pismenom defanzivcu koji bi se savršeno uklopio u sistem igre Velikog Žutog, a što je najvažnije, podjednako dobro može da igra na pozicijama levog beka i štopera.

Pre zagrebačkog Dinama Leonardo Kufre je branio boje Rome, Sijene, Monaka, Herte i Gimnazija La Plate, a najbolji period u karijeri imao je 2006. godine kada je nastupio za Argentinu na Mundijalu u Nemačkoj. Iako Argentinac već ima 32 godine, Robert Prosinečki je siguran da bi Kufre predstavljao veliko pojačanje, odnosno da bi činio savršen tandem sa mlađim štoperima Ćosićem ili Vilotićem.

Dulić i Radujko novi članovi Upravnog odbora Crvene Zvezde

 

Ministar životne sredine, prostornog planiranja i rudarstva Srbije Oliver Dulić i generalni direktor kompanije Telekom Srbija Branko Radujko izabrani su danas za nove članove upravnog odbora fudbalskog kluba Crvene zvezda.

 

"Klub polako izlazi iz krize u kojoj se nalazio, reorganizovan je i Crvena zvezda se krupnim koracima vraća na mesto koje joj pripada kako u Srbiji, tako i u Evropi", rekao je predsednik kluba Vladan Lukić za sajt crveno-belih.

 

On je rekao da veruje da će Dulić i Radujko svojim ugledom doprineti razvoju i napretku Crvene zvezde.

 

"Meni je, kao detetu Zvezde, najvažnije da su danas na rukovodećim funkcijama u klubu ljudi koji ga poštuju, vole i koji su spremni da učine puno za njegov napredak", naveo je Lukić.

 

Na današnjoj sednici UO crveno-belih usvojeni su i pravilnik o uređenju zvaničnih klubova navijača FK Crvena zvezda i pravilnik o uređenju odnosa izmedu kluba i pristalica.

 

Sportski direktor Ivan Adžić je članove UO obavestio o sportskim rezultatima postignutim u ovoj sezoni kao i planovima za narednu sezonu sa posebnim akcentom na pojačanja u igračkom kadru.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online