Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 04.05.2011.
10:03
Vestionline A

Đorić nezadovoljan igrom "orlića"

Kadetska reprezentacije Srbije poražena je od Danske na startu Evropskom prvenstvu u Novom Sadu, a selektor Milovan Đorić nezadovoljan je prikazanom igrom.

"Stara škola" - Milovan Đorić

Đorić je priznao da je domaća selekcija pružila slabu igru, u kojoj je malo ko od pojedinaca ispunio zadatak u porazu od 3:2.

"Znali smo još pre početka prvenstva da je odbrana slabiji deo tima. Protiv Danske smo dva gola poklonili gostima. Mnogi pojedinci nisu opravdali očekivanja, pa će u narednom meču biti izmena u timu", rekao je Đorić.

On je priznao da je sada put naše selekcije do plasmana na svetsko prvenstvo, što je bio primarni cilj, otežan, ali nada uvek postoji.

"Ne predajemo se, iako je ovaj poraz vrlo neprijatan. Danska nas je nadtrčala, bolje je pokrivala teren od nas", rekao je Đorić.

Iskusni selektor Srbije, ipak, smatra da su srpski mladići imali priliku da osvoje bod, pa čak i dva, ali je Danska više želela pobedu.

"To me najviše boli. Zato ćemo naredna dva dana, do utakmice sa Francuskom, razgovarati sa igračima, ali je sigurno da će biti dosta promena", smatra Đorić.

Srpski selektor nije želeo da kaže ko od pojedinaca nije ispunio očekivanja. On će to, kako je rekao, kazati igračima na sastanku.

Selektor Danske Frank Tomas je priznao da je njegov tim teško, ali zasluženo došao do pobede.

"Nismo još završili sa plasmanom među četiri najbolje ekipe na prvenstvu. U naredne dve utakmice moramo osvojiti još najmanje bod, da bi bili učesnici Svetskog prvenstva u Meksiku", rekao je Tomas.

On je priznao da se plašio raspleta utakmice nakon briljantnog gola Vojina Ješića iz slobodnog udarca, ali je brzo izjednačenje vratilo njegovu ekipu u život.

"Zadovoljan sam igrom svojih dečaka, mada moram odati priznanje i mladim srpskim igračima, koji su u drugom delu imali nekoliko lepih prilika. Naš uspeh je zaslužen", smatra Tomas.

Danski selektor nije želeo da prognozira dalji rasplet u grupi, jer se pred njima nalaze dva teška meča.

"Posle startne pobede naš optimizam raste. Ipak, znamo da smo danas obavili tek deo posla", iskren je bio Tomas.

Sreda 04.05.2011. 19:06
Ђорићу џукело она безобразна, па ти си зло у Српском фудбалу!!! Када теби и осталим твојим хокштаплерима што се вучете пола века већ по савезима, видимо леђа биће нам боље моментално!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online