Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 18.04.2011.
16:27
Vestionline, RTS A

Bejl igrač godine, Vidić u timu godine

Geret Bejl iz Totenhema proglašen je za najboljeg igrača godine. Džek Vilšir iz Arsenala najbolji mladi igrač. U timu godine, gde ima najviše igrača iz Arsenala i Mančester junajteda, nalazi se i reprezentativac Srbije Nemanja Vidić.

Najbolji u Premijer ligi

Udruženje profesionalnih fudbalera proglasilo je Gereta Bejla za najboljeg igrača godine. Drugo mesto zauzeo je Samir Nasri, dok je treća pozicija pripala Karlosu Tevezu. Bejl, koji je u Totenhem došao iz Sautemptona, pomogao je "pevcima" da ostave dobar utisak u debitantskoj sezoni u Ligi šampiona, posebno partijom na "Đuzepe Meaci", kada je postigao tri gola na utakmici protiv Intera.


Bejl je propustio nekoliko utakmica u januaru zbog povrede, ali i pored toga 21-godišnji Velšanin je postigao sedam golova u Premijeršipu, što mu je omogućilo da iza sebe ostavi Nasrija, Teveza, Parkera, Adama i Vidića.

Krilo Totenhema takođe je nominovano iz najboljeg mladog igrača, ali je tu nagradu odneo Džek Vilšir iz Arsenala. Bejl priznaje da je uzbuđen što se njegovo ime nalazi među zvezdama koje su ranije osvajale ovu nagradu.


"Presrećan sam, zaista. Ovo je ogromna nagrada, posebno ako se zna da dolazi od strane kolega. Čast mi je da vidim da moje ime stoji pored imena igrača koji su ranije osvajali nagradu. Prosto sam oduševljen. Nije mnogo igrača iz Velsa osvajalo trofej, tako da je ovo odlično. Ipak, moram da pohvalim i saigrače, koji su mi pomogli da ovako igram. Ovo je nagrada za sve nas", izjavio je Bejl.

Udruženje igrača izabralo je i tim godine, u kom dominiraju igrači iz Mančester junajteda i Arsenala. 

Evo kako izgleda tim godine:

Edvin van Der Sar (Mančester junajted), Bakari Sanja (Arsenal), Ešli Kol (Čelsi), Nemanja Vidić (Junajted), Vensan Kompani (Mančester siti), Luis Nani (Junajted), Samir Nasri (Arsenal), Džek Vilšir (Arsenal), Geret Bejl (Totenhem), Karlos Tevez (Siti), Dimitar Berbatov (Junajted).

POVEZANE VESTI

Utorak 19.04.2011. 11:15
Iskreno, Geret Bejl je bio nerealno dobar jedno vreme, ali sa druge strane mislim da je Vidic bio standardniji i cesce na vrhunskom nivou od Bejla. Sa druge strane, razumem i da je Bejl mladji i da je fudbaler sa britanskog podneblja i da ce ga verovatno ovakvo priznanje podstaci da igra cesce na vrhunskom nivou. Bilo kako bilo, svaka cast Nemanji za jos jednu vrhunsku sezonu u dresu jednog od najvecih timova sveta. Samo neka nastavi!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online