Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 11.04.2011.
10:28
Vestionline, Beta A

Prosinečki: Titula će se rešiti u večitom derbiju!

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je posle pobede protiv Čukaričkog od 4:0 da je zadovoljan igrom svog tima i da bi duel sa Partizanom u 24. kolu mogao da odluči pitanje prvaka Super lige.

Izdvojio i pohvalio partiju Slavka Perovića - Robert Prosinečki

"Mislim da će derbi, 23. aprila na stadionu Partizana, odlučiti pitanje šampiona pošto i oni i mi igramo dobro. Potrebno je, naravno, da nastavimo da pobeđujemo", rekao je Prosinečki novinarima posle utakmice sa Čukaričkim (4:0).

Partizan je ranije danas u Subotici bio bolji od Spartaka sa 2:1, pa je razlika između ova dva tima ostala tri boda u korist crno-belih. Robert Prosinečki nije želeo da komentariše taj susret i nekoliko spornih odluka sudije Milorada Mažića.


"Gledao sam utakmicu Spartaka i Partizana, ali ne želim da komentarišem suđenje", rekao je Zvezdin trener.

On je ocenio da su njegovi igrači u večerašnjoj pobedi protiv Čukaričkog "ispunili očekivanja i pas igrom dolazili do šansi za golove".

"Motivacija kod igrača nije izostala, iako sam se bojao da bi tako nešto moglo da se dogodi. Drago mi je zbog toga i zbog pobede od 4:0, ali sam nezadovoljan jer smo protivniku dozvolili da stvori nekoliko šansi za gol", rekao je on.

Prosinečki je u meču sa poslednjeplasiranim timom na tabeli pružio priliku nekim igračima koji nisu često bili u startnoj postavi ovog proleća.

"Zadovoljan sam nastupom svih igrača koji su večeras dobili priliku, ali moram posebno da istaknem odličnu partiju dvostrukog strelca Slavka Perovića", ocenio je hrvatski stručnjak.


Na Marakani se u Zvezdinom timu dogodila slična situacija kao nedavno u Jagodini, kada su se Kaluđerović i Kadu raspravljali oko toga ko će da šutira penal. Ovaj put fauliran je Kolumbijac Borha, koji je i sam želeo da izvede najstrožu kaznu, ali je poverenje trenera dobio Brazilac Evandro.

"Ne volim da šutira onaj igrač nad kojim je načinjen prekršaj. Zato je moja odluka bila da Evandro izvede taj udarac", kazao je Prosinečki.

Trener Čukaričkog Dragan Lacmanović pohvalio je golmana svog tima Nikolu Đokića, iako je primio četiri gola. "Plašio sam se da poraz ne bude ubedljiviji, ali na golu je stajao odlični Đokić. Zadovoljan sam i što smo u finišu uspeli da stvorimo dve šanse za gol", rekao je Lacmanović.

U narednom kolu Crvena zvezda u subotu, 16. aprila, od 14 sati u Kragujevcu igra protiv Metalca, dok će Čukarički ugostiti Jagodinu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 11.04.2011. 16:57
Grobari sto se kitite tudjim perjem??? Vi niste nikada bili SANPIONI i necete nikad vas domet u LS je 6-0--0-6.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online