Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 07.04.2011.
11:32
Vestionline A

Gvardiola: Ovo je bio samo prvi deo priče

Trener fudbalera Barselone Žosep Gvardiola izjavio je da katalonski klub mora oprezno da uđe u revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Šahtjora. Revanš meč biće odigran 12. aprila u Donjecku.

Barselona je u sredu uveče na svom terenu ubedljivo savladala ukrajinski klub s 5:1.

Gvradiola traži oprez u revanšu

"Moramo da budemo s obe noge na zemlji. Ne smemo da poletimo posle ove pobede, jer je Šahtjor odlična ekipa i može da kazni naš eventualni prepotentni stav u revanšu. Odigrali smo odlično, ali je ovo samo prvi deo cele priče. Moram da pohvalim Danijela Alvesa. On je napravio dosta pozitivnih stvari u našoj igri", rekao je Gvardiola.

Najbolji igrač Šahtjora Dario Srna izjavio je da njegov klub nije zaslužio ubedljiv poraz.

"Promašili smo veliki broj šansi. Uveren sam da će Katalonci da osvoje Ligu šampiona. Žao mi je što nismo iskoristili naše šanse. U prvom poluvremenu morali smo da damo dva gola. Ali i to je fudbal. Ovo je za nas veliko iskustvo. Boli kada izgubiš 5:1. I Arsenal je tako prošao, ali je na svom terenu pobedio 2:1. Mi smo mlada ekipa i ovo će da nam bude dobra škola. Moramo u Donjecku da pobedimo. Borićemo se za pobedu, za čast naseg kluba i grada. Naši navijači su to zaslužili", naveo je Srna.

Ferdinand: Ima još 90 minuta da se igra

 

Odbrambeni fudbaler Mančester junajteda Rio Ferdinand izjavio je da pobeda njegovog kluba nad Čelsijem od 1:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona ne znači i prolaz u nastavak takmičenja. Junajted je u sredu uveče u Londonu slavio s 1:0.

 

"Imamo pobedu, imamo prednost, ali nas čeka još 90 minuta. Ima još dosta vremena da se svašta desi. Moramo da ostanemo čvrsto na zemlji. Moramo da se branimo, da budemo odgovorni i pametni. U prednosti smo, ali tek moramo da potvrdimo ovu pobedu", rekao je Ferdinand.

 

Fudbaleri i stručni štab Čelsija tvrde da su oštećeni, jer sudija nije pokazao na penal posle duela Evre i Ramiresa u poslednjim trenucima meča.

 

"Možda je bio penal, a možda i nije. Ne znam šta drugo da kažem", naveo je Ferdinand.

 

Golman Čelsija Peter Čeh tvrdi da je njegova ekipa oštećena.

 

"Svi su videli taj penal. Apsolutno svi osim jednog čoveka i to onog koji je jedini to morao da vidi. Stvarali smo šanse, ali nismo postigli gol. Oni ih nisu stvarali, ali su postigli jedan gol", dodao je golman Čelsija.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online