Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 01.04.2011.
13:35
Vestionline A

Prosinečki ljut na Adija i piše bodove u Ivanjici

Veliko uzbuđenje vlada u Ivanjici pred gostovanje Crvene zvezde u tom gradu u subotu od 13 časova.

Javor nema pobedu u prva četiri kola i utisak je da Zvezda stiže u nezgodno vreme, ali trener Javora, Zoran Njeguš zna šta će da proba protiv favorita.

''Za ovakve mečeve najviše radimo na taktičkom planu. Vidimo šansu u strpljivoj i disciplinovanoj igri, ali i prekidima. Moramo da budemo oprezni, a verujemo u svoj kvalitet. Neki će po prvi put početi meč, a mogli bi da zaigraju neki koji su do sad imali manju minutažu'', rekao je Njeguš.


Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da ne računa više na levog beka Lija Adija zato što se još nije vratio u klub posle obaveza u fudbalskoj reprezentaciji Gane.

"Nijedan igrač, niti trener nije iznad Zvezde. On još nije došao i ja ne računam na njega ni za utakmicu sa Javorom, ni sa Partizanom", rekao je Prosinečki I dodao da je ljut na igrača.

"Ako ne dođeš pet dana na posao, dobićeš otkaz. Adi nije dobio otkaz, ali ne računam na njega. On remeti tako ostale igrače i dobru atmosferu u timu", rekao je Prosinečki.


Crvena Zvezda će u narednih pet dana odigrati dve izuzetno bitne utakmice, prvo protiv Javora u Ivanjici, a zatim sa Partizanom na ''Marakani'' u okviru kupa.


''Dovoljno smo se opekli protiv Javora, tako da moramo da budemo maksimalno pažljivi. Zna se da je to za Zvezdu neugodan protivnik po tradiciji i ne smemo da ga potcenimo. Veoma su nam važni ti bodovi. Ne smemo da se okliznemo u Ivanjici'', poručuje Jevtić.


U Humskoj gostuju Čačani, koji su dobro startovali u drugom delu sezone i nakon odlične serije rasterećeni stižu u Beograd na megdan sa šampionima Srbije - Partizanom.

Za crno-bele je opomena utakmica protiv OFK Beograda, a problem treneru Aleksandru Stanojeviću je izostanak četvorice igrača, ali pre svih Princa Tejga. Ipak, Partizan je apsolutni favorit.


U popodnevnom terminu, na programu su četiri meča, najzanimljivije je u Kragujevcu gde Metalac dočekuje Vojvodinu. Novosađani su najuspešniji srpski tim ovog proleća, žele nastavak serije, ali sa Milanovčanima uvek imaju probleme. Trener Milinković ne može da računa na nekolicinu prvotimaca što sam otežava zadatak gostiju.

U Lučanima se sataju timovi iz gornjeg doma, Sloboda i Spartak, teško je očekivati da ove ekipe ugroze Rad na četvrtom mestu. "Građevinari" u nedelju gostuju u Kuli protiv davljenika.


Trener Rada Marko Nikolić ocenio je da će Hajduk u Kuli biti "mali favorit" u nedeljnoj utakmici 20. kola fudbalskog prvenstva Srbije.

"Zaista ne mogu da se setim kada je Rad pobedio u Kuli. Hajduk ima jako iskusan sastav, odličnog trenera i uvek predstavlja posebno iskušenje za nas. Iako položaj na tabeli pokazuje drugačije, domaćin je mali favorit u ovom duelu, ne samo što igra kod kuće", rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

OFK Beograd će na kratak put do Inđije, domaćinu nakon četiri prolećna neuspeha, gori pod nogama. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online