Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 23.03.2011.
16:42 >> 23:08h
Vestionline A

"Pokazaćemo da vredimo protiv Iraca"

Srpski fudbalski reprezentativac Marko Pantelić istakao je da on i njegovi saigrači nisu izgubili nadu za plasman na Evropsko prvenstvo koje će 2012. godine biti održano u Poljskoj i Ukrajini.

Pantelić je uoči meča C grupe kvalifikacija sa Severnom Irskom rekao da ne postoji nijedna selekcija na svetu koja je favorit protiv Srbije.

"Ja sam apsolutni optimista kada je u pitanju plasman na šampionat Evrope. Uveren sam da ćemo najpre u petak dobiti Severnu Irsku u Beogradu, a zatim i Estoniju u Talinu 29. marta, čime bi se potpuno se vratili u igru", istakao je Pantelić.

On je poručio da je "sve na igračima" i dodao da je uveren da će reprezentativci vratiti poverenje navijača.

Pantelić je rekao da je utakmica bez prisustva gledalaca "neprirodni ambijent", ali i podsetio da se ipak sve rešava na terenu.

"Igrao sam nekoliko puta pred praznim tribinama i uvek sam pobedio. Nadam se da će se ta tradicija nastaviti", rekao je centarfor grčkog Olimpijakosa.

Levi bek engleskog Mančester sitija Aleksandar Kolarov istakao je da nikada nije igrao utakmicu bez publike.

"Nisam imao to iskustvo jer nikad nisam bio član ni Zvezde ni Partizana, ali sam u doba kada sam kao član OFK Beograda imao slične primere pošto na mečeve na Karaburmi dolazi od 100 do 300 gledalaca što je veoma slična situacija", rekao je Kolarov.

Desni bek čelsija Branislav Ivanović poručio je da je predstojeći duel sa Severnim Ircima "najvažniji u kvalifikacijama".

"Imamo priliku da popravimo svoju poziciju na tabeli i ne smemo da je propustimo. Sve je i dalje u našim rukama i dok je tako verujemo u plasman na Evropsko prvenstvo", zaključio je Ivanović.

Pižon zna startnu ekipu

 

Selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon, odredio je startnih 11 koji će u petak početi meč sa Severnom Irskom u kvalifikacijama za EURO 2012.

 

Posle treninga u Staroj Pazovi starteri se mogu nazreti - Jorgačević na golu, Ivanović, Biševac, Subotić i Kolarov u odbrani, Stanković i Milijaš kao centralni vezni, Krasić i Tošić po bokovima, polušpic biće Ljajić, a centarfor Pantelić.

 

Rajković, Ninković i Jovanović su glavni kandidati za startnu postavu, dok se tome nadaju Petrović i Trivunović.

Četvrtak 02.06.2011. 20:57
daj boze
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online