Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 22.03.2011.
11:11
Vestionline A

Stanojević: Još smo gospodari!

Remi sa Radom (2:2) potvrdio je zbog čega su se crno-beli pribojavali gostovanja jedinoj od retkih ekipa koja, poput njih, insistira na dopadljivom, napadačkom fudbalu, a posle gubitka dva boda ponašaju se isto kao kad su ispredali seriju od 11 uzastopnih ligaških pobeda.

"Nije Partizan mašina, pa da dobije sve utakmice", napomenuo je Aleksandar Stanojević, šef stručnog štaba Partizana, a prenosi "Žurnal". 

Problemi da, panika ne - Aleksandar Stanojević

"Hvala javnosti koja veruje da je takav podvig moguć, očigledno da smo postavili visok standard pobedama s tri gola razlike, čim su se mnogi razočarali nerešenim ishodom na terenu ozbiljnog rivala i to posle duge serije prvenstvenih i kup pobeda".

Ona je prekinuta u nezgodnom trenutku, pred pauzu. Ima li panike zbog toga što je Crvena zvezda primakla na tri boda?


"Nema razloga za bojazan i nervozu. Podsećam da smo uoči jesenjeg derbija na Marakani zaostajali tri koraka, a sad smo toliko u prednosti. Partizan je i dalje gospodar svoje sudbine, prvi smo i nadamo se da ćemo tu ostati, pošto smo pregrmeli tri teška gostovanja, sami odlučujemo šta će se desiti".


Ko trenira u Zemunelu

 

Aleksandar Stanojević ostao je bez desetorice igrača zbog obaveza prema reprezentacijama. Privremeno iz Humske su odsutni: Radosav Petrović, Stafan Savić, Aleksandar Lazevski, Aleksanadar Miljković, Prins Tejgo, Dominik Adija, Medo Kamara, Džozef Kizito, Marko Šćepović i Darko Brašanac.

Da li vas plaši da biste još negde mogli da ostanete uskraćeni za bodove?

"Jedino strahujem da odigramo utakmicu u kojoj nećemo stvoriti šansu, da budemo toliko jalovi da nam protivnik ne dozvoli prelazak centra. Sve ostalo je u našim rukama".


Šta ste rekli igračima posle kiksa sa "građevinarima”?

"Nisam imao zamerku, pružili su maksimum, ali javnost mora da shvati da nijedna ekipa ne može da računa na perfektan učinak. Nismo to ni mi, ni Crvena zvezda, ni Vojvodina. I kao što je prošle godine bilo uzbudljivo prvenstvo, tako će da bude i sad".


Imate li utisak da je "Parni valjak" u svih pet prolećnih utakmica statirao prvo poluvreme, a u brzinu ubacivao tek u nastavku?

"Ne slažem se s tom konstatacijom. Uvek je teže igrati uvodnih 45 minuta, jer tad i protivnik drži koncentraciju, pa ga lomiš tek u nastavku. A, nerealno je očekivati da ceo meč odigraš u istom ritmu, niti da iz svake akcije stvoriš priliku". 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online