Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 19.03.2011.
12:01
Vesti A

"Sad mogu i da uživam u Beogradu"

Sa prijateljima, uglavnom iz Crvene zvezde, izlazi u restorane i uživa u gastronomskoj ponudi, što kao igrač nije imao prilike.

Robi sve dogovorio oko Pro licence

"Živim napornim tempom, ali sve je, zapravo, odlično. Pre sam živeo normalnije, sa manje stresa, ali ne žalim se. Zapravo, tek sada se vraćam u normalu. Počelo je prvenstvo, ušli smo u kolotečinu", rekao je trener Crvene zvezde Robert Prosinečki u intervjuu za zagrebački "Jutarnji list". 

Dolazak nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije i Hrvatske na "Marakanu" je izazvao veliku medijsku pažnju mnogo šire od granica naše zemlje, koja ne jenjava ni posle tri meseca od kada je Žuti seo na klupu kluba sa kojim je stigao do vrha Evrope u igračkim danima.

A, on se trudi da maksimalno odgovori svim obavezama u Beogradu, kao i da povremeno ode do Zagreba, gde mu živi porodica.

"Imam veoma malo slobodnog vremena i uglavnom ga koristim da se vidim sa najbližima. Kada si trener, stalno razmišljaš o igračima i utakmicama... U Beogradu se najčešće družim sa ljudima iz Crvene zvezde. Najbliži su mi bivši golman Stevan Dika Stojanović, kao i moji pomoćnici Žare Đurović i Slobodan Marović, koji su nekada igrali sa mnom. Tu je i trener rukometaša Igor Butulija, kojeg znam odavno. Izlazimo u restorane i uživam u gastronomskoj ponudi Beograda, što kao igrač nisam imao prilike".


Prosinečki je zadovoljan odnosom koji je uspostavio sa igračima.

"Svaki novi trener koji dođe donese nešto novo i po tome ga igrači prihvataju. Meni je bitno da budem sa njima u korektnim odnosima. Ne mora niko da me voli, to ne tražim, ali očekujem poštovanje premi meni i mojim saradnicima. Pokušavam da imam profesionalan, ali i normalan odnos. Moja kancelarija je uvek otvorena svakom igraču kada ima neki problem", istakao je Prosinečki i dodao:


"I sam sam bio igrač i znam šta im je potrebno. Želim da imam dobru disciplinu, jer je neophodna za vrhunski sport, od treninga do prehrane. Naravno da momci izlaze uveče i to nije problem sve dok se odgovorno ponašaju prema klubu i maksimalno odgovaraju obavezama", zaključio je Prosinečki.

Nisu znali kako da me leče...


Prosinečki se osvrnuo i na bolest koja ga je zadesila u leto 2009, kada je jedno vreme proveo u bolnici.

"Hvala Bogu, potpuno sam se oporavio. Ne ponovilo se! Doktori nisu odmah znali šta mi je, pa nisu znali ni kako da me leče. Mesecima sam bio u neizvesnosti. Srećom, na vreme sam saznao da sam imao herpes zoster, koji nije izbio na površinu kože već je eksplodirao u telu. Zalepio mi se za živce i gotovo potpuno mi je uništio centar za ravnotežu. Nisam mogao da ustanem iz kreveta", prisetio se Prosinečki.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online