Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 13.03.2011.
19:08
Vestionline, B92 A

Fudbaleri Hajduka trenirali bolesni?

Fudbaleri Inđije i Hajduka trebalo je u subotu da odigraju meč 18. kola Jelen Superlige, ali je taj meč odložen zbog bolesti nekolicine igrača kluba iz Kule.

Kuljani trenirali u subotu u vreme odložene utakmice sa Inđijom

Takvu odluku donela je Zajednica superligaša, iako je Inđija tražila da se ta odluka promeni i utakmica odigra u prvobitnom terminu.

Upravo zbog toga je fudbalski klub Inđija u javnost izašao sa novim saopštenju u kojem tvrdi da su Kuljani, i igrači koji su, prema informacijama kluba, bolesni normalno trenirali u subotu od 11 časova.

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Iako su fudbaleri FK Hajduka iz Kule trening koji je održan u subotu, 12. marta, umesto na otvorenim terenima na „Vašarištu“ održali na glavnom terenu stadiona u Kuli, koji je bio zaključan sa svih strana, te se treningu nije moglo prisustvovati, zahvaljujući prijateljima našeg kluba uspeli smo da dođemo do fotografija koje u potpunosti dovode u sumnju ispravnost odluke o odlaganju meča i dovode do toga da se ponovo zapitamo da li su fudbaleri FK Hajduka stvarno bolesni ili ne“.

„U današnjem izdanju Sportskog žurnala na stranici 5. je objavljen tekst pod naslovom „Kod lekara još četvorica“, u kojem se navodi da su se još četiri fudbalera razbolela, te da treningu u subotu, 12. marta, nisu prisustvovali Kovačević, Mudreša, Đurić, i Bošković. Pored teksta se nalazi i fotografija fudbalera FK Hajduka iz Kule sa podnaslovom - Gripozan: Petar Mudreša“.

„Međutim, na fotografijama koje posedujemo, a koje su načinjene na treningu koji je održan u 11 časova 12. marta u Kuli, jasno se vidi da fudbaleri FK Hajduka igraju fudbal na dva gola (za šta je potrebno ne manje od 18 igrača), dok se na jednoj fotografiji jasno vidi ’gripozni’ Petar Mudreša, koji inače u subotu navodno nije trenirao zbog bolesti“.

„Iz pomenutog teksta se takođe može saznati da je izvesni dr Velibor Vasović pored toga što izdaje lekarske nalaze u hitnoj službi u Kuli i klupski lekar u FK Hajduk što dovoljno govori o celom slučaju“.

„Zbog svega navedenog Upravni odbor fudbalskog kluba Inđije će ponovo održati sastanak, u ponedeljak, 14. marta, na kojem će doneti odluku da li će u sredu, 16. marta, fudbaleri našeg kluba izaći na teren ili ne, a očekuje se i da će od nadležnih organa u Fudbalskom savezu Srbije biti zatraženo da ispita kompletan slučaj“.

Nedelja 13.03.2011. 22:35
ma nasa liga je smesna svi mogu kad hoce da menjaju termine za odigravanje utakmica,a kad hajduk sa trecim timom igra protiv partizana to je sve regularno e kad se to desi u engleskoj vec vise puta da neka ekipa ne izadje sa najboljim sastavom protiv nekog bude automacki kaznjen novcano pa nek onda izlaze sa kojim god timom hoce tako treba i kod nas igrajte vi i sa omladincima ali cete biti kaznjeni debelo
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online