Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 04.03.2011.
13:06
Vestionline, Beta A

Stanojević jedva čeka da počne prvenstvo

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je u petak da njegova ekipa spremno dočekuje početak takmičenja u Super ligi, ali da pomalo plaši jer će crno-beli sa novim timom igrati u prolećnom delu šampionata.

"Spremni smo za početak takmičenja" - Aleksandar Stanojević

"Odlično smo radili na pripremama i motivisano i bez povređenih igrača ulazimo u prvenstvo. Svu energiju usmerili smo na prvog protivnika Inđiju i pozivam navijače da nam pruže podršku i pomognu nam da osvojimo četvrtu uzastopnu titulu", rekao je Stanojević.

Fudbaleri Partizana u subotu od 13 sati igraju na gostovanju protiv Inđije, utakmicu 16. kola Super lige Srbije. Crno-beli u prolećni deo šampionata ulaze sa prvog mesta i pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Ekipu Partizana su tokom zimskog prelaznog roka napustili Kleverson Kordova Kleo, Almami Moreira i Pjer Boja, a u Humsku su došli fudbaleri Gane Prins Tejgo i Dominik Adija, kao i bivši igrač crno-belih Zvonimir Vukić.

"Plaši me novi tim. Normalno je da forma varira zbog novih igrača. Čeka nas težak raspored na početku i dok ne dođe igra, važno je da nas isprate rezultati. Ali, ne smemo da tražimo alibi u vremenskim uslovima ili terenu, to je u Partizanu zabranjena priča", rekao je Stanojević.

Trener Partizana rekao je da je dobro proučio igru Inđije i da zna odakle njegovoj ekipi preti opasnost.

"Inđija je iskusna ekipa, ima određeni način igre koju je forsirala na pripremama. Ali, verujem da možemo da budemo konstantni, kao što smo bili u polusezoni. Veruujem da možemo da igramo kako ja želim", rekao je on.

Stanojević je rekao i da ima potpuno poverenje u svakog igrača koji je došao u Partizan.

"Tejgo je bio najbolji strelac na pripremama i ne treba ga stavljati pod pritisak. Vukić ima veliku želju, ima moju podršku i podršku kluba, znamo da nije mnogo igrao i nema potrebe da se opterećuje. Verujemo u svakog igrača kojeg smo doveli", rekao je Stanojević.

Na pitanje novinara da li će voditi utakmice u trenerci, ili kao do sada u farmerkama i džemperu, Stanojević je rekao da će se držati oprobanog recepta koji je doneo dobre rezultate.

"Pratim te stvari i verujem u njih. Ja se oblačim u skladu sa utakmicama i vodiću ih u prepoznatljivom odevnom stilu. Gledam da na važnijim utakmicama ne nosim kapu, učiniću sve za rezultat. Biću potpuno spreman i da uđem u igru. Svi smo mnogo motivisani, jedva čekamo da počne prvenstvo", rekao je Stanojević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online