Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 01.03.2011.
19:03
Vestionline A

Adi doneo pobedu Partizana nad Koprom

Zaslužen trijumf Partizana, igrali su dobro u prvom poluvremenu, i u drugom stvorili dosta šansi, bez igre su primili tri gola za konačnih 4:3. Mrežu Slovenaca zatresli su Krstajić, Brašanac, Šćepovi i Adija, na drugoj strani strelci su bili Vasiljev, Bubaja i Blažić.

I pored četiri gola, Stanojević ne može da bude zadovoljan koncentracijom u završnici, naročito u prvom delu. Igra - odlična.

Srpski šampion imao je kontrolu nad igrom od samog starta, a posle nekoliko promašenih prilika (Babović, Vukić, Tomić...) do prvog gola dolazi preko kapitena Mladena Krstajića, koji se našao u netipičnoj ulozi, kada je odličan pas u prazan prostor Zvonimira Vukića iskoristio sjajno i rutinski nogom savladao Neneziča. Međuti, posle samo devet minuta, Krstajić nesmotreno i nepotrebno igra rukom u svom šesnaestercu, a sa bele tačke precizan je bio Estonac Konstatin Vasiljev.

U nastavku meča viđena je prava goleada. Posle promašenih poluprilika Adije i Šćepovića, "crno-bele" kažnjava Davor Bubanja, kojem je pripomogao rezervni golman Živković katastrofalnom reakcijom (lopta ispod ruke). Posle toga sve je bilo u znaku srpskog šampiona. Prečka Bogunovića u 71. minutu bila samo najava za izjednačujući pogodak koji je postigao Brašanac stotinjak sekundi kasnije.

Potpuni preokret viđen je u 79. minutu, a akteri su bili danas sjajni Brašanac, koji je sjajno uposlio Šćepovića, čiji je šut završio ispod nogu golmana. Domaćin je u 87. minutu ipak uspeo da stigne do izjednačenja fantastičnim golom iz slobodnjaka Mihe Blažiča, ali je na kraju, u nadoknadi vremena, tim Ace Stanojevića zasluženo trijumfovao pogotkom Dominika Adije. Pre toga je sav posao odradio Stevanović.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević nije bio zadovoljan što je njegova ekipa primila tri gola protiv Kopera, ali je imao pozitivno mišljenje o igri svojih pulena i pobedi (4:3).

"Mi smo praktično iz dva šuta primili tri gola. To je nepodnošljivo, ali mogu da kažem da smo jako dobro delovali na terenu, a posebno sam zadovoljan igrom nekih pojedinaca. Dobro je i to što sa pozitivnim rezultatom čekamo nastavak prvenstva", izjavio je Stanojević.

Partizan se vraća sa mini priprema u Sloveniji, a već za vikend u 16. kolu prolećnog dela prvenstva gostuje Inđiji. Aktuleni šampion ima pet bodova više na tabeli od drugoplasirane Crvene zvezde.

Partizan: 88 Stojković (od 46' Živković), 2 Miljković (od 46' Stevanović), 15 Savić (od 46' Jovanović), 20 Krstajić (od 46' Stanković), 18 Lazevski (od 46' Kizito), 8 Petrović (od 46' Medo), 7 Tomić (od 46' Brašanac), 25 Babović (od 46' Smiljanić), 80 Vukić (od 46' Bogunović), 28 Prince (od 46' Šćepović), 77 Iliev (od 46 Adija). 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online